Резюме від 8 липня 2009

Надія

Керуюча закладом громадського харчування, адміністратор, кухар, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація



•Надія Вітовська
М.Івано-Франківськ, вул..Хіміків, 17/3
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Зайняти вакансію керуючої, адміністратора, кухаря закладу громадського харчування
Освіта
Кухар 4-го розряду (2007)
Івано-Франківське вище професійне училище готельного сервісу і туризму

Досвід роботи:
Кухар 4-го розряду, адміністратор (26.06.08-12.03.09)
Івано-Франківську ВПУ готельного сервісу і туризму, кафе «Юність»
Функції:
Керувала виробничо-господарською діяльністю підрозділу (4 чоловіка) із забезпечення ритмічного випуску якісної продукції власного виробництва у належному асортименті. Організовувала вивчення попиту споживачів з метою забезпечення різноманітного асортименту страв, кулінарних виробів. Складала заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, сировину, забезпечувала своєчасне їх отримання зі складу, контролювала терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації. Здійснювала постійний контроль за технологією виготовлення їжі, нормами закладання сировини та додержанням санітарних правил.

Керуюча піцерії (01.06.07-01.06.08)
ТОВ «Систем-Фарма», піцерія «Цимес»
Функції:
забезпечення високої якості виготовляння їжі та обслуговування споживачів; організація роботи структурних підрозділів піцерії (18 чоловік), забезпечення їх взаємодії; своєчасні поставки продовольчих товарів, напівфабрикатів та сировини згідно із заявками; перевірка наявності супровідних документів на товари, сертифікатів відповідності державній системі сертифікації, посвідчення про якість; розробка і затвердження меню та прейскуранти алкогольних напоїв, калькуляція; розробка нових, фірмових видів продукції; контролювала додержання належного рівня обслуговування споживачів, правил роботи підприємств громадського харчування, встановленого порядку розрахунків із споживачами та інформування їх про роздрібні ціни; контроль за технологією та якістю виготовлення їжі, оформленням страв на належному рівні. Організовувала роботу з оформлення залів, підготовки реклами та інформації для споживачів, затверджувала музичну програму. Вирішувала питання раціонального використання площ і забезпечення підприємства технологічним обладнанням та холодильним устаткуванням, посудом, меблями, інвентарем відповідно до існуючих нормативів та згідно з вимогами охорони праці та здоров’я, захисту навколишнього середовища, протипожежного захисту, санітарних правил. Забезпечувала працівників форменним та спеціальним одягом, що відповідає санітарним та естетичним вимогам.

Шеф-кухар (02.06-05.07)
Приватна садиба «У Синиці»

Завідувач піцерії (25.01.05-01.06)
Піцерія «Фокачо»
Функції:
Відкриття піцеррії з «0», підбір і навчання персоналу

Кухар (01.09.03-24.01.05)
ПВП «Сорку», кафе «Старий Бєлград»


Вміння і навики:
•Складання калькуляційних карточок
•Розробка меню, створення фірмового стилю
•Проведення реконструкції і реорганізації закладу громадського харчування на межі банкрутства
•Акуратність, комунікабельність, вміння досягати поставленої мети.

Особисті дані:
•Народилась 15.11.1974 р.
•Розлучена, виховую трьох синів (1992 і 1994 р.н.)


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: