Резюме від 25 лютого 2024 PRO

Дмитро

Системный администратор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Южне
Готовий працювати:
Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер із застосування комп’ютерів

з 11.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
КНП Спортивно-оздоровчий комплекс «ОЛІМП», Южный (Краса, фітнес, спорт)

Навички: Встановлення та налаштування Windows Server 2003-2022, Windows XP - 11. Встановлення та налаштування ORACLE 9i та 11g. Налаштування створення резервних копій баз даних. Створення образів системних дисків для резервування систем на Windows Server 2003-2022, а також створення образів робочих станцій на Windows XP - 11 за допомогою Acronis True Image та R-Drive Image. Налаштування та обслуговування віртуальних машин на Vmware Workstation. Діагностика та усунення несправностей при ремонті серверів, робочих станцій, ноутбуків, принтерів. Володіння Microsoft Word, Excel і Access на рівні PRO. Написання невеликих додатків у Microsoft Access. Знання мови SQL. Трохи Python.

Особисті якості:
Аналітичний склад розуму, освоєння будь-якого програмного забезпечення в найкоротші терміни, здатність ухвалювати нестандартні рішення, працездатність, стресостійкість, високий ступінь відповідальності, комунікабельність, вміння працювати в команді, дисциплінованість, акуратність, порядність. Шкідливих звичок не маю. Зовсім.

Хобби: Компьютерная графика. Эзотерика.

Інженер із застосування комп’ютерів

з 03.2004 по 11.2022 (18 років 8 місяців)
АТ "ОПЗ", Южне (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Адміністрування баз даних ORACLE 9i і 11g, SYBASE. Адміністрування серверів з Windows Server 2003-2008. Налаштування локальної мережі. Забезпечення мережевої безпеки. Адміністрування Клубної системи спорткомплексу, готельної системи Fidelio, системи з продажу квитків на заходи ARENA. Інсталяція та обслуговування клієнтів SAP. Обслуговування робочих станцій (у кількості 80+ шт.). Написання інструкцій для користувачів робочих станцій. Обслуговування принтерів і факсів. Збирання робочих станцій, встановлення і налаштування ОС та програмного забезпечення. Ремонт і чищення серверів, робочих станцій, ноутбуків, принтерів.

Освіта

Одеський Державний Політехнічний Університет

Автомобіле та тракторобудування., Одеса
Вища, з 1993 по 1998 (5 років)

Знання і навички

Администрирование компьютерных систем

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: