Резюме від 20 червня 2017

Олег

Інженер-конструктор в сфері будівництва, архітектор, дизайнер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Стрий
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер конструктор

з 05.2011 по нині (12 років 11 місяців)
Leoni Wiring Systems Ukraine, Стрий (Машинобудування)

Планування розміщення виробничих потужностей на заводі, мною був розроблений чіткий план-схема з усім обладнанням на заводі, створена бібліотека та легенда всього обладнання. Розробка та дизайн робочих місць і приспосіблень, мною створений та розроблений обширний каталог робочих місць з усією документацією (креслення, витратні матеріали, ціни і т.д.). Впровадження новітніх технології (компютеризованого методу написання G-коду) для роботи верстатів типу ЧПУ. За допомогою програм Inventor та SolidCAM мною була запущена методика роботи верстатів ЧПУ під управлінням даного програмного забезпечення, в свою чергу було у дейкілька разів пришвидшено роботу по виготовленню деталей, та вдалось мінімізувати простоїв верстатів.
Приймав участь у створенні відділу конструкторів, та організував нову методику розробки та виготовлення монтажних платформ для виготовлення автомобільних кабельних мереж. Впровадив нове програмне забезпечення, та добився значних результатів на рахунок скорочення термінів виготовлення обладнання, підвищив його якість, в той же час зменшив грошові витрати на виготовлення.
На разі до теперішнього часу очолюю групу конструкторів.

Експерт обслуговування абонентів

з 06.2006 по 11.2010 (4 роки 5 місяців)
Київстар Дж. ЕС. Ем., Львів (Телекомунікації, зв'язок)

Обслуговування абонентів передплачуваного звязку та контрактних абонентів. Був єдиним представником компанії по місту Стрий, а також інших прилеглих населених пунктів. Допомагав вирішти проблеми, з якими стикалися абоненти у випадку коли допомоги операторів Call центру було недостатньо. Також здійснював обслуговування корпоративних абонентів (юридичних осіб), вів різного роду супровідну документацію по місцю знаходження. За час моєї роботи підняв рівень якості обслуговування абонентів, підвищив імідж компанії по регіону, та збільшив чисельність абонентів.

Інженер

з 03.2002 по 06.2006 (4 роки 3 місяці)
Leoni Wiring Systems Ukraine, Стрий (Машинобудування)

Землепорядник

з 08.2001 по 06.2002 (10 місяців)
Стрийський відділ земельного кадастру, Стрий (земельний кадастр земель міського підпорядкування, топографічна зйомка місцевості.)

Здійснював топографічну зйомку місцевості, вносив всю інформацію що до планів міста в цифровий формат (AutoCAD). Здійснював оформлення документації у випадках приватизації, купівлі-продажу, відчуження та інших операції що до зміни власності земельних ділянок, а токож зміни їх цільового призначення.

Освіта

Львівський Державний Аграрний Університет

Факультет заочної освіти і перепідготовки кадрів, присвоєна кваліфікація економіста-фінансиста агропромислового комплексу, Львів
Вища, з 2000 по 2001 (8 місяців)

Львівський Державний Аграрний Університет

Механічний, Львів
Вища, з 1998 по 2001 (2 роки 9 місяців)

отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Механізація сільського господарства" та здобув кваліфікацію інженера-механіка

Стрийський Коледж механізації та електрофікації сільського господарства

Механічний факультет, диплом техніка-механіка, Стрий
Середня спеціальна, з 1994 по 1998 (3 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Пройшов велику кількість навчань, тренінгів на різних роботах, як внутрішніх так і зовнішніх

з 2003 по теперішній час

Знання і навички

AutoCAD ArchiCAD MS Office SketchUp Autodesk Revit Autodesk Inventor SolidCAM Конструювання та розробка деталей та механізмів Розробка та виготовлення корпусних меблів Написання програмного коду для верстатів ЧПУ (токарно-фрезерних) Розробка металоконструкцій (робочі місця, стелажі, ворота і т.д) Архітектура і дизайн малих будівль та приміщень Електрофікація приміщень (прокладання трас, електрощитові зборка Розробка систем опалення та вентиляції

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Вмію працювати не тільки головою а й руками, рідко користуюсь послугами різного роду майстрів. Дотримуюсь думки що краще самому розібратись і виготовити або відремонтувати, якщо кінцевий результат відмінний і приносить задоволення
Маю водійські права категорії В, С.
На разі теперішнім моїм улубленим заняттям є архітектура і дизайн.
Легко вмію знайти спільну мову з різними людьми, організувати роботу колективу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: