Резюме від 28 травня 2024

Георгій

Керівник, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проєкту

з 08.2023 по 12.2023 (4 місяці)
Жираф coffee&more, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
•Закупівля інвентаря та обладнання
•Формування бюджету проєкту
•Планування витрат та обороту на місяць/рік
•Пошук та навчання команди
•Запуск бару (кава, алкоголь) та кухні
•Написання технологічних та калькуляційних карт
•Організація робочих процесів
•Налаштування операційної діяльності
•Зрівняльний аналіз продажів
•Формування графіків роботи закладу та персоналу
•Переговори зі сторонніми компаніями

Директор

з 06.2022 по 04.2023 (10 місяців)
Idealist, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов‘язки:
•Ведення напрямку готелі та офіси
•Ведення переговорів з потенційними клієнтами
•Ведення існуючих клієнтів
•Робота з дебіторами
•Ведення документації по своїх клієнтах
•Аналіз продажів за період
•Пошук нових клієнтів
•Проведення дегустацій та презентацій товару потенційним та існуючим клієнтам
•Прийом та відправка товару (із сайту)
•Консультація покупців (із сайту)
•Ведення складського обліку

Менеджер з продажу/куратор сайту

з 09.2021 по 05.2022 (8 місяців)
Onelove coffee, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обов‘язки:
•Аналіз ринку конкурентів
•Впровадження нових позицій по бару та кухні
•Аналіз продаж за період
•Аналіз цін постачальників, ведення переговорів
•Оптимізація робочого процесу (зберігання, списання, замовлення)
•Набір та стажування команди
•Написання технологічних та калькуляційних карт для приготування страв та напоїв
•Ведення системи обліку

Шеф-бариста\адміністратор

з 08.2020 по 08.2021 (1 рік)
Качаровська кафе «1957 coffeebar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов‘язки:
•Аналіз ринку конкурентів
•Впровадження нових позицій по бару та кухні
•Аналіз продаж за період
•Аналіз цін постачальників, ведення переговорів
•Оптимізація робочого процесу (зберігання, списання, замовлення)
•Набір та стажування команди
•Написання технологічних та калькуляційних карт для приготування страв та напоїв
•Ведення системи обліку

Менеджер торгових точок

з 04.2017 по 07.2020 (3 роки 3 місяці)
Coffeelat, Київ (Роздрібна торгівля)

Обов‘язки
•Організація робочого процесу
•Запобігання та вирішення конфліктних ситуація
•Набір та стажування команди
•Частковий аналіз продаж за період
•Виконування планів на місяць та рік
•Подання щотижневих звітів по продажах та роботи команди

Кухар

з 09.2015 по 03.2017 (1 рік 6 місяців)
Так і Було, Київ (Роздрібна торгівля)

•відкриття та закриття зміни
•замовлення товару
•готування страв
•контроль заготовчих процесів
•стажування нових працівників
•інвентаризація
•переобліки

Освіта

днз ковпухтрс

Кухар-кондитер, Київ
Середня спеціальна, з 2015 по 2017 (2 роки)

Додаткова інформація

За час роботи на керівних посадах мав досвід керувати командою з 14 людей, набирав, навчав, направляв, передавав досвід. Успішно вів комунікацію з постачальниками та підрядниками різних товарів та послуг. Працював з такими інструментами для організації роботи як «Бітрікс24», «1С», «Excel», «PNL», «Poster»

Відвідував курси навчання по темі "Технології управління людьми: інструменти лідерства" від Маріанни Луцив, та тренінг "Принцип ефективного керівника: управління проектами" від Куницького Кирила

Завжди готовий плідно працювати в команді на результат, поставлені задачі виконую до кінця, поважаю чужу думку, але водночас готовий відстояти і свою, розвинуте почуття справедливості, в будь яких ситуаціях налаштований на позитив, люблю і вмію спілкуватися з різними типами людей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати