Резюме від 6 лютого 2019

Оксана

Технолог, 6 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік - технолог

з 01.2016 по 05.2016 (4 місяці)
ТОВ " Глоббинський м'ясокомбінат ", Глобино (Виробництво м'ясних і ковбасних виробів)

Розроблює під керівництвом більш кваліфікованого працівника прогресивні технологічні процеси й оптимальні режими виробництва на прості види продукції або її елементи, забезпечуючи відповідність розроблюваних проектів технічним завданням і чинним нормативним документам з проектування, додержання високої якості продукції, скорочення матеріальних і трудових витрат на її виготовлення.
Встановлює поопераційний маршрут оброблення деталей і складання виробів у процесі їх виготовлення і контроль за усіма операціями технологічної послідовності.
Розроблює карти технологічного процесу, маршрутні і матеріальні карти, відомості оснастки та іншу технологічну документацію.

Освіта

Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Технік - технолог з виробництва м'ясних продуктів, Полтава
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (3 роки 4 місяці)

Додаткова інформація

Здатна швидко навчатися новим видам діяльності, пунктуальна, швидко знаходжу спільну мову з колективом, відповідальна , цілеспрямована, маю лідерські якості , вмію користуватись інтернетом і електронною поштою .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: