Резюме від 20 серпня 2023 PRO

Інна

Няня, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 03.2010 по 08.2023 (13 років 5 місяців)
приватна особа, Кам'янське (Приватні особи)

З 2010 по 2012 р., з 2016 року і до тепер працюю нянею. Працювала з дітьми від 1,8 до 14 років. Працюю в родинах, забезпечую повноцінний догляд за дитиною, розвиток відповідно до віку, навчаю навичкам самообслуговування, самостійності, мисленню. Можу залишатися з дитиною в разі від'їзду батьків.
Одружена, маю двох дорослих доньок. Добра, працьовита, без шкідливих звичок, знаходжу спільну мову з дітьми. Вважаю, що дитинство має бути обов'язково щасливим – це запорука успішного майбутнього. Керуюся в роботі трьома принципами: дитина має бути здоровою, щасливою і перебувати в безпеці. Вивчаю дитячу вікову психологію, дошкільне виховання, педагогіку, цікавлюся медициною, маю навички надання долікарської допомоги. Володію методиками раннього розвитку, успішно працюю з дітьми з затримкою мовлення, з дітьми, які мають небажану поведінку. Мала досвід роботи з дитиною з особливими потребами. Завжди навчаюсь, знаходжу відповіді на питання, які виникають в процесі роботи.

Освіта

Днепропетровский химико-технологический институт

ТНВ, инженер технолог, Днепр (Днепропетровск)
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Вища технічна освіта, червоний диплом. Протягом останніх 10 років вивчаю вікову психологію, дошкільне виховання, основи педагогіки. Відвідую лекції, семінари провідних спеціалістів і викладачів в галузі психології, спеціалістів з корекції поведінки.

Знання і навички

Організованість Творчий підхід Підготовка дітей до школи Логічне мислення Активність Відповідальність Робота з особливими дітьми Проведення занять з розвитку мовлення Здатність до навчання Дитяча психологія

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю спокійний характер, поважаю дітей і їх родину, очікую такого ж відношення до себе. Не порушую особисті кордони, завжди працюю в інтересах дитини. Навчаю дітей самостійності, навичкам самообслуговування, відповідальності (враховуючи вік дитини). З деякими родинами маю гарні відносини дотепер. Маю письмові рекомендації від родин в яких працювала тривалий час.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: