Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Андрій

Керівник підрозділу врегулювання заборгованості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з управління заборгованістю

з 01.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
ТОВ "СС ЛОУН", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Управління процесами повернення заборгованістю DPD 1 +
Виход роботи на нові стандарти вимог чинного законодавства по врегулюванню простроченої заборгованості.
Створення з нуля програмного забезмпечення для роботи з заборгованістю( автоматизовані процеси, нівелювання помилки фахівця, згідно з вимогами законодавства по взаємодії з боржником, запуск різного типу дайлерів, створення тригерних СМС, та інше). Запуск роботи з партнером "Webitel". Створення пільгового періоду, запуск продуктів списання, та реструктурізацій для зручності клієнту вийти з простроченої заборгованості. Створення системи мотивації , та перевод персоналу на нові стандарти. Залучення аутсорсінгових компаній.

Керівник відділу по работе с ззаборгованістю на ранніх стадиях.

з 10.2018 по 01.2020 (1 рік 3 місяці)
Юнекс Банк, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Запуск підрозділу по врегулюванню заборгованості. Створення стратегій збору, створення системи мотивації співробутникам, методологічна база

Заступник директора по питанням кредитної заборгованості

з 05.2016 по 06.2018 (2 роки 1 місяць)
Дигест ГМБХ, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи компанії по лінії збору кредитної заборгованості за портфелями, отриманими на комісію. Контроль роботи персоналу, розподіл та перерозподіл навантаження на персонал. Підбір та навчання персоналу. Досвід організації віддаленого офісу у регіоні. Робота з покриттям усієї території України, крім тимчасово окупованих територій. Можливість організації роботи командою, яка формувалася понад 5 років. Регіональні співробітники все з досвідом роботи у правоохоронних органах. Досвід роботи як із проблемною заборгованістю, так і по лінії служби безпеки, протидія шахрайству, проведення службових розслідувань, навчання, контроль та перевірка персоналу.

Керівник Управління моніторинга та розслідувань

з 10.2013 по 06.2016 (2 роки 8 місяців)
Банк Михайлівський, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи підрозділу щодо протидії кредитного шахрайства. Активний моніторинг заявок на кредити, побудова правил виявлення заявок з ознаками шахрайства. Утримання рівня прострочення 90+ до 10% Моніторинг кредитних договорів, виявлення підбору параметрів заявки для отримання позитивного рішення. Організація роботи з досудового збору простроченої заборгованості на етапі 30-90, за допомогою особистого контакту з клієнтами .

Керівник аналітичного відділу

з 09.2010 по 10.2013 (3 роки 1 місяць)
Банк Руський Стандарт, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи підрозділу щодо протидії кредитного шахрайства. Активний моніторинг заявок на кредити, побудова правил виявлення заявок з ознаками шахрайства.Моніторинг кредитних договорів, виявлення підбору параметрів заявки для отримання позитивного рішення. Організація роботи з досудового збору простроченої заборгованості на етапі 60-90, за допомогою особистого контакту з клієнтами .

Командир групи

з 01.1993 по 05.2010 (17 років 4 місяці)
СБУ, Киев (Охорона, безпека, оборона)

Оперативная робота.

Освіта

Національная академія СБУ

Правознавство, Киев
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Додаткова інформація

Цілеспрямований, веду активний спосіб життя. Без шкідливих звичок. Захоплююсь спортом. Аналітичний склад розуму. Вміння швидко орієнтуватися і адаптуватися в ситуації, що склалася. Позитивно сприймаю необхідність навчання зі швидким сприйняттям інформації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: