Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 вересня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3937803

Управляющий, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

управляющий

з 12.2010 по 09.2016 (5 років 9 місяців)
Клиника AS, Тернополь (частная медицина (офтальмология))

організація і контроль роботи регіонального підрозділу приватної офтальмологічної клініки у м. Тернопіль, представництво інтересів організації у регіоні з держслужбами, органами контролю, комунальними службами, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами, контроль фінансів, забезпечення усім необхідним для безперебійної роботи філіалу, звітність внутрішня і у держслужби м. Тернополя, облік робочого часу, розрахунок і видача заробітної плати працівникам філіалу, стратегічне планування роботи філіалу, контроль за виконанням розпоряджень головного офісу, поточний ремонт оргтехніки, медичного обладнання, інженерних комунікацій у філіалі.

Освіта

Тернопільський політехнічний університет

Інженерні і управляючі системи та технології, Тернополь
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами