Резюме від 24 березня 2017

Марина

Адміністратор, консультант, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

менеджер-консультант,керівник

з 08.2015 по 03.2017 (1 рік 7 місяців)
Starlife, Київ (брокер в сфері лайфове страхування і накопичення)

Розпочинала з фінансового консультанта,досягнула посади менеджера компанії по продажам і набору людей в команду.Пройшла 5 навчань за рахунок компанії різного типу по комунікаціям з людьми,вмінням публічних виступів,успішно пройшла риторику,навчання по продажам,лідерство менеджменту.Проводжу тренінги,презентації,читала лекцію на семінарі.
Обов"язки:
Особисті продажі,постійне спілкування з різними людьми та надання консультацій по правильному фінансовому плануванні,допомога в прийнятті рішення фінансових проблем індивідуально,еомандний оборот,навчання постійне і робота над собою,навчати свою команду і передавати їм знання,допомогати команді в кар'єрному рості,вести документацію,читати тренінги і презентації,завжди бути в командній роботі і створювати атмосферу.

Освіта

НУДПСУ

Економіка підприємства та опрдаткування, Ірпінь
Незакінчена вища, з 2011 по 2015 (4 роки 2 місяці)

Робота з документами,обслуговування приватних підприємців і все що пов"язано з податками.

Додаткова інформація

Люблю роботу з людьми,готова до нових можливостей,відкрита до нових знайомств.Читаю багато літератиру по саморозвитку,цілі та мотивація,бізнес.На все дивлюсь з позитивом.Живу по принципу:проблем немає,є задачі які потрібно вирішити і піти далі ще сильнішою!
Буду рада відвідати саме Вашу співбесіду та обмінятися досвідом!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: