Резюме від 27 березня 2017

Олена

Бухгалтер (клиент-банк), офис-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Радецька Олена Петрівна
29.05.1986 р.н.

Контактна інформація: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Місце проживання: м.Київ, Дарницький р-н, вул. Бориса Гмирі

Освіта: вища повна, 2003-2009 р.р. – Київський Національний Економічний Університет імені В.Гетьмана, спеціальність «Облік та аудит», кваліфікація – бухгалтер – магістр з обліку та аудиту;

Досвід роботи:
1) вересень 2007р. – вересень 2012р. - ТОВ "ФОЗЗІ-ФУД" (торгівельна компанія), відділ бухгалтерського обліку та звітності, посада – бухгалтер обліку (облік товарних накладних, списання, повернення.
2) вересень 2012р. – вересень 2015р. – державний службовець, Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація, відділ бухгалтерського обліку та звітності, посада – головний спеціаліст. Посадові обов’язки: організація та контроль за відображенням у бухгалтерському обліку господарських операцій, що проводяться бюджетною установою;
ведення та контроль матеріального обліку балансових рахунків; складання та контроль меморіальних ордерів,видача доручення на придбання матеріальних цінностей від інших організацій та контроль їх своєчасного звітування; складання форм №7м «Звіт про заборгованість бюджетних установ» з повною розшифровкою сум дебіторської та кредиторської заборгованості;складання пояснювальної записки до звіту Ф7;складання картки аналітичного обліку отриманих асигнувань та касових видатків згідно економічної класифікації видатків бюджету;складання місячних, квартальних та річних звітів за формою №2м «Звіт про виконання загального фонду кошторису установи», №4-3м «Про надходження і використання коштів інших надходжень спеціального фонду»;
складання реєстрів юридичних та фінансових зобов’язань розпорядників бюджетних коштів; платіжних доручень (розрахунки з дебіторами та кредиторами) та контроль за надходженням коштів, платежі та залишки коштів за рахунками адміністрації; ведення аналітичного обліку взятих юридичних та фінансових зобов’язань; контроль за системою електронного документообігу АСКОД; знання КЕКВ та їх застосування, ведення бухгалтерського обліку в ИС-ПРО, М.Е.DOC, Local Balans - звітність.
3) вересень 2015р - травень 2016 — Головне Управління Державної казначейської служби України у м.Києві на посаді бухгалтера. Виконувала обов'язки: ведення форм меморіальних ордерів; внутрішніх наказів, складання місячних, квартальних та річних фінансових звітів, річні та поточні плани роботи відділу; інвентаризація товарно-матеріальних цінностей, основних фондів, розрахунків та платіжних зобов’язань; облік майна, товарно-матеріальних цінностей; укладання договорів з працівниками про взяття на позабалансовий рахунок особистих матеріальних цінностей; облік знаків поштової оплати та відправлень поштової кореспонденції, складання проектів договорів на надання платних послуг із замовниками з відповідною кошторисною документацією на підставі потреб, облік дебіторської та кредиторської заборгованості, розрахунки з постачальниками за надані товарно-матеріальні цінності та послуги, облік подорожніх листів легкових службових автомобілів та ведення карток обліку пробігу автомобільних шин, видачу та облік талонів на пальне, акти на списання пального; ведення книги обліку матеріальних та нематеріальних активів, оборотних матеріальних активів, які належать установі, складання актів списання матеріальних та нематеріальних активів; ведення діловодства в відділі, облік та проходження документів у встановлені строки, ведення бухгалтерського обліку в ПАРУС-БЮДЖЕТ.
4) травень 2016 — серпень 2016 Центр соціально — психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району м. Києва на посаді єдиний бухгалтер, ведення бухгалтерського обліку в бухгалтерській програмі 1С8.2, Фіндокументи, e-tender .
Загальний стаж роботи: 9 років

Особисті якості: комунікабельна, порядна, відповідальна, легко навчаюся роботі, бажаю розширювати знання.

Сімейний стан: з 2012р. розлучена, маю 1 дитину 2009 р.н.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: