Резюме від 2 травня 2024 PRO

Ольга

Юрист, адвокат, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
АО"Рівас", Дніпро (Юриспруденція)

Робота з клієнтами. Надання усних та письмових консультацій. Реєстрація, внесення змін ФОП, ТОВ. Послуги клієнту по створенню бізнес-моделі з нуля, підбір системи оподаткування разом з бухгалтерським супровідом, оптимізації податків. Участь у проведенні перевірок податкової, оскарження ППР, реєстрація податкових накладних в судовому порядку. Військове право, оскарження бездіяльності ВЧ. Оскарження виконавчих написів нотаріусів. Робота з договорами, протоколи розбіжностей, погодження умов. Організація та збір документів щодо угод по купівлі продажу землі, нерухомості і т.п.

Юрист

з 10.2018 по 06.2021 (2 роки 8 місяців)
ТОВ"Ковбасмаркет', Дніпро (Роздрібна торгівля)

Представництво інтересів підприємства в усіх органах і інстанціях. Юрист в одній особі. Розробка проектів договорів, наказів, інструкцій. Участь у судах всіх інстанцій та юрисдикцій. Реєстрація ФОП та ООО. Надання правової допомоги всім працівникам підприємства. Реєстрація торгової марки. Участь у бізнес процесах.

Адвокат

з 03.2018 по 12.2018 (9 місяців)
АО "Віннерлекс", Дніпро (Юриспруденція)

Представництво інтересів клієнтів у всіх органах і інстанціях. Спори з митними, податковими органами, участь у перевірках, надання консультацій клієнтів по веденню господарської діяльності. Реєстрація ФОП та ООО, внесення змін до установчих документів підприємств.

Старший юрисконсульт, начальник юридичного відділу

з 09.2006 по 03.2018 (11 років 6 місяців)
ТОВ "Омега", Дніпро (Роздрібна торгівля)

Правова робота на підприємстві з договорами, представництво інтересів підприємства в усіх органах і інстанціях. Реєстрація ФОП, ТОВ, внесення змін в реєстраційні документи, отримання ліцензії, дозволів. Участь у судових процесах всіх судів та юрисдикцій. Спори щодо стягнення заборгованості, інтелектуальної власності, трудові спори, адміністративні, цивільні.

Юрист

з 10.2003 по 09.2006 (2 роки 11 місяців)
ДП Придніпровська залізниця, Дніпро (Транспорт, логістика)

Виконання обов'язків по перевірці договорів, узгодження умов з контрагентами. Участь у перевірці наказів, розпоряджень щодо роботи підприємства. Трудові спори з працівниками, господарські спори з юридичними особами. Представництво інтересів в судах всіх інстанцій та юрисдикцій.

Освіта

Університет імені Ярослава Мудрого

Господарське право, Харків
Вища, з 2002 по 2008 (6 років)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Шукаю роботу дистанційно, або виконання певної роботи. Готова бути на зв'язку 24/7 з виїздом в разі необхідності.
Працюю переважно з оскарженням рішень податкової, беру участь у перевірках. Веду підприємства з 0, починаючи з реєстрації підприємства, підбираю оптимальні схеми оптимізації податків, повний супровід діяльності підприємств. Договірна робота, претензійно-позовна, консультаційна, моніторинг законодавства також веду.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: