Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Марина

Ведущий юрисконсульт, адвокат, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу, адвокат

з 10.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
охранная компания, Дніпро (Охорона, безпека, оборона)

Головний юрисконсульт, адвокат

з 09.2019 по 10.2020 (1 рік 1 місяць)
ОО "Інвест Гранд Маркет" SV рітейл, Днепр (Роздрібна торгівля)

реєстрація корпоративних прав, внесення змін до статуту підприємства, виділення (зменшення, збільшення частки засновника у корпоративних правах);
ведення справ підприємства у судах, підготовка процесуальних документів;
повний супровід перевірок (інспекція праці, держпродспоживслужба, податкова інспекція, МНС), оскарження результатів перевірок контролюючих органів у судах;
реєстрація РРО та отримання дозвільних документів на торгівлю (ліцензії на алкоголь, реєстрація потужностей оператора харчового ринку);
розробка інструкцій, договорів матеріальної відповідальності та інших внутрішніх документів господарську діяльність підприємства, з метою забезпечення збереження майна підприємства;
договірна робота (постачання, оренда, комісія, ТМЦ, транспортні перевезення вантажів тощо);
претензійна робота;
контроль за проведенням заходів з охорони праці та пожежної безпеки;
робота з тендерною документацією, підготовка документів для участі в тендерах на платформі прозорро

Юрист

з 01.2018 по 09.2019 (1 рік 8 місяців)
рецептика всеукраїнська мережа аптек, Дніпро (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Робота у сфері корпоративних, трудових, податкових прав, ліцензійна діяльність, представлення інтересів компанії у судах господарської, адміністративної, цивільної юрисдикції, ведення кримінальних та виконавчих проваджень, трудових спорів у судах. Робота з договорами оренди, постачання, маркетингу, розробка документації щодо інвентаризацій, запровадження для підприємства колективної матеріальної відповідальності, робота з благодійними фондами, тендерами. Здійснення повного контролю та супроводження проведення перевірок на підприємстві (держлікслужба, інспекція з праці, антимонопольний комітет, соцстрах, держпродспоживслужба у всіх регіонах України, ДФС (планові та позапланові у сфері дотримання законодавства при застосуванні РРО), МНС та ін.), оскарження результатів перевірок у судах, складання заперечень та скарг АМКУ. Проведення змін до статуту, зміна директора, проведення зборів засновників та ін. Контроль за здійсненням заходів з охорони праці та ПБ.

Юрист

з 06.2014 по 10.2017 (3 роки 4 місяці)
ТОВ Продукти Єрмоліно, Дніпро (Роздрібна торгівля)

Робота у сфері реєстрації, відкриття, закриття ФОП. Супровід, розробка та моніторинг договірної діяльності підприємства; оренда, комісія постачання тощо, супровід та контроль виконання податкових зобов'язань, реєстрація та супровід РРО, моніторинг законодавства.
Регіональна робота у філіях компанії на території України з метою контролю за дотриманням законодавства у сфері РРО, підписання договорів та іншої поточної роботи. Робота у сфері трудового права, здійснення заходів щодо проведення інвентаризацій, розробка та оформлення документів щодо притягнення працівників до матеріальної відповідальності.
Вирішення проблемних питань на підприємстві в різних галузях права (податкове, цивільне, адміністративне, трудове, тощо).
Представництво інтересів підприємства у судах різних інстанцій у господарських, адміністративних спорах, підготовка процесуальних документів. Супровід перевірок для підприємства, ведення різної поточної правової роботи для підприємства.
Розробка різних посадових інструкцій, інструкцій з роботи персоналу з РРО, договорів матеріальної відповідальності, рекомендаційних документів, підготовка юридичних консультацій для керівництва, бухгалтерії.
Організація охорони праці для підприємства, контролю над виконанням.

Юрист

з 06.2008 по 08.2012 (4 роки 2 місяці)
ООО "Фрістайл-Центр", Дніпро (Роздрібна торгівля)

Повне ведення корпоративних питань на підприємстві
• Реєстрація та оформлення дозвільних документів на роздрібну торговельну діяльність (патенти, зелені картки, ліцензії на торгівля алкоголем, інші дозволи на торгівлю, реєстрація РРО тощо) у сфері інтелектуальної власності, реклами, спортивних послуг, розваг, діяльності кафе та ресторану.
• Претензійно-позовна діяльність, розробка та аналіз договорів у сфері оренди, постачання, підряду, надання послуг, реклама та маркетинг, логістика, транспортне експедирування.
• Представництво інтересів підприємства у судах
• Супровід перевірок на підприємстві, контроль правомірності їх проведення, оскарження актів та розпоряджень, вирішення інших питань, пов'язаних з перевірками, активна робота в галузі податкового права
• Здійснення правової роботи для підприємства: підготовка юр. висновків, рекомендацій, надання усних та письмових консультацій, розробка посадових інструкцій, наказів, укладання з працівниками договорів матеріальної відповідальності, розробка колективного договору, його реєстрація та ін. внутрішніх документів на підприємстві, перевірка їх відповідності вимогам законодавства
Організація та контроль за веденням охорони праці на підприємстві, у підпорядкуванні інспектор з охорони праці.

Юрисконсульт

з 02.2006 по 03.2008 (2 роки 1 місяць)
ПАТ "Елста" ( металургійний завод Електросталь), Дніпропетровськ (Гірнича промисловість)

Розробка та контроль за укладанням договорів поставки, оренди, логістика послуг, ЗЕД
• робота в галузі господарського, цивільного, корпоративного, трудового, податкового та фінансового права (підготовка консультацій, висновків, процесуальних документів)
• претензійно – позовна робота
• представництво інтересів підприємства у судах, інших контролюючих органах
• стягнення сум заборгованості через переговорні процеси, заліки, судові органи та органи виконавчих служб.

Освіта

Дніпропетровський університет внутрішніх справ

Правознавство, магістр права, Дніпропетровськ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Перевірки Держпраці та податковий контроль

2017, сертифікат

Знання і навички

MS Excel Пользователь ПК MS Word Пользователь Internet ЛИГА:ЗАКОН Windows Работа с оргтехникой Работа с ксероксом Работа с факсом Государственные реестры Мини-АТС АТС

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Имею достижения в сфере решения судебных споров (хозяйственных и административных), умение работать с большим объемом информации, быстрая адаптация к различным обстановкам (в т.ч. нестандартным), высокая обучаемость и самоорганизация, стрессоустойчивость и амбициозность, готовность выходить за рамки комфорта ради выполнения задач, умение быстро ориентироваться в многозадачном режиме. Работа на результат. Имею навыки построения конструктивных взаимоотношений, что даёт мне возможность достигать позитивных результатов в общении с людьми.
Своей основной целью считаю быть максимально полезной для Компании в своей работе.
Люблю свою работу, поэтому к исполнению обязанностей подхожу с энтузиазмом, повышенной ответственностью и скрупулезностью.

Имеется свидетельство о праве на занятие адвокатской деятельностью, сведения внесены в ЕРАУ.

Дополнительные сведения о себе:

Замужем, сын 1992 г.р.
готова к не длительным командировкам
доступность в пределах бизнес-времени (исключение ненормированного рабочего дня).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: