Резюме від 15 лютого 2024 PRO

Олександр

Бармен, старший бармен, бар-менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 05.2023 по 10.2023 (5 місяців)
Ресторан Nash аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт

Бар-менеджер

з 05.2023 по 09.2023 (4 місяці)
Аквапарк Hawaii, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару

Бар-менеджер

з 05.2022 по 10.2022 (5 місяців)
Ресторан Nash Аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії -Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт

Бар-менеджер

з 05.2022 по 10.2022 (5 місяців)
Аквапарк Hawaii аркадия, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару

Бар-менеджер

з 05.2022 по 02.2024 (1 рік 9 місяців)
Ресторан "Чайка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття ресторану
-Планування бару розміщення обладнання та инвентарю бару для найвищої продуктивності праці на барі.
- Створення планірок бару
- Створення авторського меню
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Створення меню бару
-Створення калькуляційних катр
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками
-Планування та домовленості з майстер классу для персоналу
-Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару
- підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами

- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару

Бар-менеджер

з 11.2021 по 02.2024 (2 роки 3 місяці)
Ресторан "NASH" сити центр, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Створення меню бару
-Створення калькуляційних катр
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару

Бар-менеджер

з 05.2021 по 10.2021 (5 місяців)
Аквапарк Hawaii аркадія, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розконсервація аквапарку
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
- проведення розважальних майстер класів для дітей та дорослих
-Консервація аквапарку на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт
- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії
- Подбор персоналу
-Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару

Бар-менеджер

з 04.2021 по 09.2021 (5 місяців)
Ресторан "NASH", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління баром
- Планування та організація роботи бару
- Робота з бухгалтерією виведення собівартості
-Щомісячні ревізії -Навчання персоналу
-Переговори з постачальниками -Укладання договорів на постачання продукції бару
-Замовлення та контроль якості продуктів для бару, постійний моніторинг руху продуктів у барі з використанням щоденного обліку та форм для переміщення продуктів зі складу на склад
- контроль якості продукції
- Контроль чистоти бару
- Навчання та контроль персоналу бару - підтримка санітарних норм
- Приготування коктейлів за точними рецептами
- Створення нового, сезонного та барного меню
- Безперебійна робота бару
- Розконсервація ресторану
- Перевірка та підготовка обладнання до роботи на сезон
-Складання початкової закупівлі
-Вичітка та корекція меню перед печаткою
-Консервація бару на зиму
-Переміщення залишків продукції на постійний об'єкт

Старший бармен

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
Ресторан "HASH", Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Старший бармен

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Расконсервация аквапарк,
ведение учёта и инвентаризации бара, обучение персонала,
разработка сезонного меню,
контроль выдачи заказов согласно утвержденных стандартов предприятия,
работа с поставщиками.

Бармен

з 09.2019 по 03.2020 (6 місяців)
Pomodoro, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа за барной стойкой, приготовление напитков согласно стандартам предприятия.
Участие в инвентаризации, соблюдение правил учета.

Старший Бармен

з 05.2019 по 09.2019 (4 місяці)
Аква парк "Hawaii", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Подбор и обучение персонала, выдача продукции согласно техническим картам, разработка меню, работа с поставщиками, ежемесячные ревизии, составление графиков, непосредственная работа за баром.

Бариста - кассир

з 10.2018 по 12.2018 (2 місяці)
Food time, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший бармен

з 05.2018 по 09.2018 (4 місяці)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Подбор и обучение персонала, разработка меню, работа с поставщиками, ежемесячные ревизии, составление графиков, непосредственная работа за баром.

Бариста

з 10.2017 по 03.2018 (5 місяців)
"Cocorico", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Выдача напитков согласно стандартам, поддержание порядка на рабочем месте, инвентаризация, обслуживание гостей.

Старший бармен

з 05.2017 по 09.2017 (4 місяці)
Аквапарк "Hawaii", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Подбор и обучение персонала, разработка меню, ежемесячные ревизии, составление графика, работа с поставщиками.

Бармен

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
"Pomodoro", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

-заказ закупки
-ежемесячный переучет
-знание меню
-выдача товара согласно утверждённому стандарту
-содержание рабочего места в чистоте

Освіта

ОПТБЛ

Повар-кондитер, Одесса
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

-женат, детей нет, собранность, внимательность, пунктуальность, толерантность, отличный глазомер.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: