Дмитро
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто проживання:
- Одеса
- Готовий працювати:
- Київ, Львів, Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook, Instagram та LinkedIn.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8608140
Досвід роботи
Операційний директор
з 05.2020 по 10.2021
(1 рік 5 місяців)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)
- Розробка мотиваційної програми працівників, що значною мірою сприяло виконанню поставленого плану закладу.
- Забезпечив високий професіоналізм та експертність співробітників, запровадивши спільно з Бар менеджером велику, постійну систему навчання.
- У ході продуктивної роботи в команді менеджерів було розроблено ряд успішних рішень у трьох основних напрямках: прибуток, витрата, активність закладу.
- Успішно керував повсякденними операційними завданнями для досягнення оптимальної продуктивності, прибутковості та задоволеності гостей.
- Спільно з командою уклали партнерські договори з великими алкогольними компаніями та залучили значні інвестиції.
Бренд амбасадор, Тренер. Менеджер з розвитку у каналі "Хорека".
з 12.2017 по нині
(6 років 4 місяці)
Diageo, Баядера Логістік (Сфера обслуговування, Продажі.)
- Розробка та проведення навчальних семінарів, мастер-класів для працівників індустрії гостинності.
- Консультація та створення меню бару, впровадження системи роботи закладу.
- Створення, реалізація активностей, пов'язаних із проявом бренду в каналі "Хорека".
Бар-менеджер
з 09.2016 по 05.2020
(3 роки 8 місяців)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)
- Збільшив якість та швидкість обслуговування гостя, шляхом реорганізації внутрішнього барного простору.
- Систематизував роботу з напівфабрикатами, домігшись стабільності смаку та зменшення списання продукції, впровадивши в роботу тижневий план виробництва з нормами та вимогами та подальшим контролем.
- Спільно з командою бару, розробив та реалізував на практиці систему "чек листів", збільшивши при цьому ефективність роботи команди на підготовчому етапі.
- Участь у створенні Коктейльної картки закладу двічі на рік. З розробкою та оптимізацією всіх процесів.
- Розробка коктейлів "Смарт меню" відповідно до тематики заходу 2-3 рази на місяць.
- Організація роботи бару на різних заходах з більш ніж 2500 запрошених гостей.
Освіта
Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу
Кухар, бармен, Одеса
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
WSET AWARDS (Level 2 Award in spirit)
2018
Chef`s Academy
2018
Управління персоналом ресторану/Управління баром
2019
Дія. Цифрова освіта
1 день
Сертифікат
Знання і навички
Знання мов
Англійська — вище середнього
Додаткова інформація
Професійний керуючий бару, ресторану з більш ніж 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності. Вміння підпорядковувати робочі процеси в закладі одній головній меті: створення незабутніх позитивних вражень для гостя. Досвідчений у розроблені сучасних і прибуткових барних меню. Бренд- амбасадор та тренер компанії Diageo з сильними менторськими навичками та досвідом навчання персоналу
Схожі кандидати
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ
Бар-менеджер, керуючий баром, бармен
35000 грн, Київ