Резюме від 11 лютого 2024 PRO

Дмитро

Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційний директор

з 05.2020 по 10.2021 (1 рік 5 місяців)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)

- Розробка мотиваційної програми працівників, що значною мірою сприяло виконанню поставленого плану закладу.
- Забезпечив високий професіоналізм та експертність співробітників, запровадивши спільно з Бар менеджером велику, постійну систему навчання.
- У ході продуктивної роботи в команді менеджерів було розроблено ряд успішних рішень у трьох основних напрямках: прибуток, витрата, активність закладу.
- Успішно керував повсякденними операційними завданнями для досягнення оптимальної продуктивності, прибутковості та задоволеності гостей.
- Спільно з командою уклали партнерські договори з великими алкогольними компаніями та залучили значні інвестиції.

Бренд амбасадор, Тренер. Менеджер з розвитку у каналі "Хорека".

з 12.2017 по нині (6 років 4 місяці)
Diageo, Баядера Логістік (Сфера обслуговування, Продажі.)

- Розробка та проведення навчальних семінарів, мастер-класів для працівників індустрії гостинності.
- Консультація та створення меню бару, впровадження системи роботи закладу.
- Створення, реалізація активностей, пов'язаних із проявом бренду в каналі "Хорека".

Бар-менеджер

з 09.2016 по 05.2020 (3 роки 8 місяців)
The Fitz, cocktail bar barbershop (Сфера обслуговування)

- Збільшив якість та швидкість обслуговування гостя, шляхом реорганізації внутрішнього барного простору.
- Систематизував роботу з напівфабрикатами, домігшись стабільності смаку та зменшення списання продукції, впровадивши в роботу тижневий план виробництва з нормами та вимогами та подальшим контролем.
- Спільно з командою бару, розробив та реалізував на практиці систему "чек листів", збільшивши при цьому ефективність роботи команди на підготовчому етапі.
- Участь у створенні Коктейльної картки закладу двічі на рік. З розробкою та оптимізацією всіх процесів.
- Розробка коктейлів "Смарт меню" відповідно до тематики заходу 2-3 рази на місяць.
- Організація роботи бару на різних заходах з більш ніж 2500 запрошених гостей.

Освіта

Одеське вище професійне училище морського туристичного сервісу

Кухар, бармен, Одеса
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

WSET AWARDS (Level 2 Award in spirit)

2018

Chef`s Academy

2018

Управління персоналом ресторану/Управління баром

2019

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Публічні виступи Операційний менеджмент Розробка-створення коктейльних та барних карт Підбір персоналу, створення ефективної команди

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Професійний керуючий бару, ресторану з більш ніж 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності. Вміння підпорядковувати робочі процеси в закладі одній головній меті: створення незабутніх позитивних вражень для гостя. Досвідчений у розроблені сучасних і прибуткових барних меню. Бренд- амбасадор та тренер компанії Diageo з сильними менторськими навичками та досвідом навчання персоналу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: