Резюме від 26 березня 2024 PRO

Денис

Актор, артист, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Актор

з 08.2019 по 03.2020 (7 місяців)
Шоу-театр "Мультизірки", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Це дитячий пересувний театр, ми зазвичай працювали в дитячих садках та школах. В театрі була присутня як гра живим планом та в ростових ляльках, так і робота з ляльками на ширмі, також за ширмою знаходилась вся аппаратура (колонка, пульт, мікрофони, освітлення і т.д.) і всім цим також керували актори.

Артист

з 05.2018 по 09.2018 (4 місяці)
Sunu Event, Туреччина, Бодрум (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Працював в музичному танцювально-інтерактивному шоу в ростових ляльках.

Актор

з 03.2017 по 03.2018 (1 рік)
Країна фантазія, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Квести проходили в теплі пори року на вулиці, в основному в парках та лісах, а в холодні часи на локаціях, яікі підходили під тематику квесту. Це були інтерактивні, тематичні історії, ми таким чином знайомили дітей з різними часами, епохами, та культурами різних народів. Діти навчались усьому, чому тільки можна: працювати в команді, стріляти з лука справжніми бойовими стрілами, битись на мечах, і багато іншого, в залежності від тематики гри, а разом з ними навчались і ми, актори. Я займав посаду актора-ведучого, який вів команду дітей, в образі конкретного персонажу, налаштовував їх на тематику гри і т.д. Також працював монстром, лякав дітей.

Актор

з 01.2016 по 03.2016 (2 місяці)
Зимова країна, Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Проєкт "Зимова країна" на ВДНГ, павільйон "Гуляндія". Шоу літаючих предметів. Працював на локації під ультрафіолетом, в чорному комбінезоні, предмети були обтягнуті спеціальною тканиною, яка світиться під ультрафіолетовими промінями, наша задача заключалася в тому, щоб створити іллюзію того, що предмети літають самі по собі.

Освіта

Київська Муніципальна Академія Естрадного та Циркового Мистецв

Естрадне відділення, кафедра "Ляльки на естраді", Киев
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (3 роки)

Окрім спеціалізованих предметів (Ляльки та майстерність актора), у нас були базові уроки з інших предметів, таких як: жонглювання, акробатика, класична та сучасна хореографія, академічний вокал, пантоміма. Також під час навчання ми набирались практики, виступаючи на різних заходах та на різних локаціях, ми працювали по школах, дитячих лікарнях, виступали в Пирогово, також проводили новорічні дитячі свята.

Додаткова освіта та сертифікати

Медіа школа ShowMax

2019, 4 місяці

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

До академії 8 років займався естрадним вокалом. Знімався в сералі "Вещдок" серія "Приманка для Сизаря", грав оперативника ось посилання https://www.youtube.com/watch?v=BsOJBc9Mqu8&t=136s

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Актер
Бровари, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: