Резюме від 20 липня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4008349

Механик, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Шуляренко Антон Миколайович
Контактні дані:
мобільний [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті дані:
Українець, 19 листопада 1987 року народження, неодружений.
Освіта:
1995-2005 рр.- Новоградівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, по закінченню отримав атестат з відзнакою.
2005-2010 рр.- Кіровоградський національний технічний університет, факультет Сільськогосподарського машинобудування, спеціальність інженер-механік, спеціалізація механізація та електрофікація сільського господарства.
Під час навчання брав активну участь у науковій роботі факультету, за що неодноразово був нагороджений грамотами. Став спів’автором патентів на корисні моделі, номера патентів: №45787, №44436, №40885,№44435. По закінченню навчання отримав червоний диплом магістра.
Працював:
12.09.08-31.05.10 – ТОВ «Продсервіс», в другу зміну вантажником. До моїх обов’язків входило: збір товару по накладних, ведення обліку товарів які знаходилися на складі, відвантаження товару відповідно до накладних.
13.09.10-12.10.10 – ННЦ «ІМЕСХ», молодший науковий співробітник в лабораторії післязбиральної обробки зерна. До моїх обов’язків входило: розробка обладнання призначеного для очищення та сушіння зерна.
21.10.10-30.06.11- ВНЗ «КТМСГ», викладач дисципліни механізація переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. . До моїх обов’язків входило: ведення лекцій по попередньо вказаній дисципліні. Звільнився у зв’язку з закінченням контракту з даним навчальним закладом.
01.09.11-01.04.13- ТОВ «Компанія агромир», механік. До моїх обов’язків входило: ремонт та обслуговування сільськогосподарської техніки реалізованої компанією, навчання працівників які працювали з даною технікою. Звільнився у зв’язку з сімейними обставинами.
01.09.13- по даний момент. Працюю на фермерському господарстві. До моїх обов’язків входе: виготовлення та монтаж обладнання, для даного господарства, яке механізуватиме процеси транспортування, очищення, сушіння та зберігання зерна різних сільськогосподарських культур, а також ремонт вже існуючого обладнання.

Іноземні мови:
Російська вільно, англійська мінімальний побутовий рівень.
Водійські права:
Категорія В
Володіння комп’ютером:
Впевнений користувач майкрософт офіс, КОМПАС(в середовищі 3D досвіду роботи немаю).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: