Резюме від 16 січня 2018

Надія

Оператор контакт-центру на телефон, диспетчер, офіс-менеджер, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор

з 08.2017 по 01.2018 (5 місяців)
ТОВ Фірма - "Радіо", Вінниця (Провайдер телекомунікаційних послуг: інтернет, телефонія, еквайєр)

Здійснення вихідних дзвінків і прийом вхідних дзвінків від клієнтів, консультація клієнтів (телефон, офіс),прийом заявок від клієнтів(підключення, ремонт... і т.п.), реєстрація інформації у базі даних. Прийом та видача обладнання, інформування клієнта.

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення

з 08.2016 по 06.2017 (10 місяців)
ТОВ "КОМПАНІЯ "ДАТАКОЛ", Вінниця (Аутсорсинговий контакт центр- компанія, що надає послуги з обслуговування та обробки дзвінків)

Прийом вхідних дзвінків від клієнтів, консультація клієнтів, реєстрація інформації у базі даних. Отримала досвід спілкування з клієнтами в телефонному режимі, досвід реєстрації інформації в базі. Займала посаду оператора з обробки інформації та програмного забезпечення.

Освіта

ЗОШ I- III ст.

с. Небилів
Середня, з 1995 по 2006 (10 років 8 місяців)

Повна середня освіта.

Додаткова інформація

Люблю подорожувати, відпочинок на природі. Подобається дізнаватись все нове для мене, отримувати нові навички та вміння. Хоббі - вишивка бісером. Притаманні такі риси як стресостійкість, відповідальність, пунктуальність, чесність, справедливість, ввічливість, доброзичливість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: