Резюме від 30 січня 2022 PRO

Олександр

Юрист, юрисконсульт, уповноважений з антикорупційної діяльності

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 08.2015 по 05.2017 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "ЛЕГАНС", Новоград-Волинський (Юридичні послуги, детективна діяльність, позашкільна освіта)

Визначав, формулював, планував, здійснював і координував всі види діяльності підприємства.

Визначав напрями розвитку підприємства у формуванні цінової, кредитно-банківської, податкової та страхової політики, соціальної та зовнішньоекономічної діяльності.

Направляв діяльність персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.

Організував господарську діяльність підприємства на основі застосування методів обґрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат, широкого розповсюдження передового досвіду.

Вживав заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання безпечних і сприятливих умов праці, додержання вимог законодавства.

Слідчий, оперуповноважений

з 09.2004 по 06.2015 (10 років 9 місяців)
МВС України, Новоград-Волинський (Охорона, безпека, оборона)

з 09.2004 по 06.2015 (10 років 9 місяців)
МВС, Новоград-Волинський (правоохоронна)

Слідчий

Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України
здійснював досудове розслідування кримінальних проваджень
загальнокримінальної та економічної спрямованості. В межах службової компетенції взаємодіяв з органами прокуратури, оперативними підрозділами, органами державної влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями.
В необхідних випадках, з метою забезпечення заходів кримінального провадження, звертався з клопотанням до слідчого судді, безпосередньо брав участь в їх розгляді. Проводив необхідний комплекс гласних і негласних слідчих дій, для повного і всебічного розслідування кримінальних проваджень.

У більшості випадків, розслідував кримінальні провадження пов'язані з незаконною господарською діяльністю, в сфері інтелектуальної власності, земельних відносин, банківського сектора, кіберзлочинності, службовою діяльністю посадових осіб.

Оперуповноважений Державної Служби по боротьбі з економічною злочинністю

Під час виконання посадових обов'язків припиняв злочинну діяльність в сфері економіки, проводив аналіз і прогнозування криміногенних процесів в економіці на території обслуговування, інформував про них органів виконавчої влади.

Проводив виявлення і припинення фактів порушення прав інтелектуальної власності, виявлення причин і умов, що сприяють вчиненню правопорушень у сфері економіки, і вживав заходів до їх усунення. Також, відповідно до покладених завдань проводив виявлення і розкриття господарських, посадових та інших злочинів у сфері економіки на підприємствах, в організаціях, комерційних структурах, фінансово-кредитної та банківської системи, здійснював оперативне обслуговування об'єктів господарювання різних форм власності. Проводив в установленому законом порядку перевірку матеріалів про корисливі зловживання, дізнання у кримінальних справах про злочини у сфері економіки, виконував письмові доручення слідчих, прокурорів і суддів відповідно до Кримінально-процесуальним кодексом.

Освіта

Київський національний університет внутрішніх справ

Правознавство, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Диплом спеціаліста з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

Перші Київські курси іноземних мов

18 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Office ЛІГА:ЗАКОН Користувач Internet Windows Google Analytics Google Ads Instagram Facebook Google Docs Бітрікс24 Уміння аналізувати Google Google Search Console Реклама Facebook Business Manager Looker Studio Робота з Google Business

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Навички роботи з комп’ютером

Windows, MS Office, Excel, LIGA

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: