Павел
Администратор в ресторан, ночной клуб, 15 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4048335
Знання і навички
Додаткова інформація
Pavlo Heliuta
Dubai • [
Ukraine • 4-02-1993
Objective
To apply my hospitality expertise, organizational nature and leadership skills within a
food & beverage operation where I can continue to develop and perform professionally.
• Experience
• Server/ Barista/ Chef De Pass • Le Cirque, Ritz-Carlton DIFC, Dubai • Feb.2017 –
May.2017
• Pre-opening of the restaurant.
• Fine-dining service, daily duty reports, handling cash.
• Server / Cashier / Barista / Host • Café Belge, Ritz-Carlton DIFC, Dubai • Jan. 2016
– Feb. 2017
• Reservation management, daily reports of service, cash handling, staff scheduling,
organization of staff training.
• Fine-dining service, management of staff, allocation of staff, time management during
the busy launch period of busy DIFC outlet.
• Achieved a perfect score on brand standard audit.
• Head Server / Cashier / Store Keeper • Ukrainian Fast Railway Company • Sept. 2013 –
Dec. 2015
• Providing the F&B service at the train bar-restaurant, cashiering, supervising the staff.
• Management of bar, back area, food & beverage requisition, inventory (inc. over &
short reports.
• Croupier • Casino Freedom • Oct. 2012 – Aug. 2013
• Perform technical and functional gaming duties as per the regulations of casino
management.
• Ensure that every bet is within the maximum and minimum table limits.
• Create enjoyable and fun atmosphere by attending to player’s needs politely.
• Cashier / Sales Assistant • Food Lion Company • May 2012 – Sept. 2012
• Accounting, finance reports, payroll responsibilities, brand guardianship and concept
representation, direct sales, merchandising, inventory, professional service.
• Ensure that every bet is within the maximum and minimum table limits.
• Create enjoyable and fun atmosphere by attending to player’s needs politely.
Education
BA • Sociology • Pedagogical University named by M. P. Dragomanov
Trainings
• Basic Food & Hygiene Certificate
• Product Knowledge
• Wine & Belgian Beer Education - The Tasting Class
Інші резюме цього кандидата
15 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Head waiter, Ritz-Carlton, DIFC, 1 рік 4 місяці
Схожі кандидати
Адміністратор клубу, кафе, ресторанів, барів, оператор компʼютерного набору, касир
18000 грн, Київ
Офіціант, адміністратор (ресторан, кафе, бар)
35000 грн, Київ
Администратор кафе, ресторана, паба
17000 грн, Київ
Керуючий кав'ярнею, адміністратор кафе, ресторану
45000 грн, Київ