Резюме від 13 січня 2021 PRO

Тетьяна

Оператор ПК, діловод, секретар, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст загального відділу

з 08.2012 по 07.2017 (4 роки 11 місяців)
Головне управління Держгеокадстру в Одеській області, Одесса (Землі сільськогосподарського призначення державної власності тощо.)

Прийом заяв громадян, робота з вхідною та вихідною корспонденцією за допомогою програми електронного документообігу ДокПроф СТЕП, відправлення вихідної кореспонденції поштою, робота з електронною поштою, робота з архівом і частково з документами для службового користування, обробка звернень урядової "гарячої лінії" та інше. Відповідні знання чинного законодавства у галузі діловодства. Відрядження в Держгеокадастр України.

Головний спеціаліст відділу у справах інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту

з 10.2007 по 07.2011 (3 роки 9 місяців)
Головне управління праці та соціальної політики Одеської обласної державної адміністрації, Одеса (Соціальна політика (соціальний захист малозабезечених та незахищених верств населення)

Прийом та розгляд зверень громадян, надання письмових роз"яснень, у тому числі законодавства у соціальній сфері, проведення координаційної ради щодо надання матеріальної допомоги, документальне оформлення ради (складаня протоколу, додатків до нього, оформлення поштових переказів, надання письмових відповідей особам, які звернулися до координаційної ради) тощо.

Провідний спеціаліст по виплаті пільг Чорнобильцям відділу персоніфікованого обліку інвалідів, ветеранів війни та інших отримувачів пільг

з 12.2006 по 08.2007 (8 місяців)
Управління праці та соціального захисту населення Великомихайлівської райдержадмінісрації, смт Велика Михайлівка Одеська область (Соціальний захист населення)

Проведення виплат особам, які постраждали від Чорнобильської катастрофи, забезпечення санаторно-курортним лікуваням тощо.

Освіта

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова

Історичний факультет, спеціальність історія (диплом магістра), Одесса
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 10 місяців)

Перший курс на кафедрі античного світу та середніх віків, далі на кафедрі нової та новітньої історії. Професійні права наукового співробітника, викладач вищого та середнього учбового закладу з правом вступу до аспірантури. Дипломна робота по вивченню сільської общини в системі індійського соціума (історіографічні проблеми).

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Інвалідність

Друга група.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: