Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Іван

Головний енергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний енергетик

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
ДП "Клінічний санаторій ім. ПИРОГОВА" ПрАТ "Укрпрофоздоровниця", Одеса (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Відповідальна особа за електрогосподарство, V гр. до та вище 1кВ. Безпосереднє керівництво та оперативне управління електро-тепло-водогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж - 6,0/0,4 кВ. РП, ТП, РУ - 6,0/0,4 кВ., реконструкція та модернізація енергетичного обладнання, обслуговування та ремонт зовнішніх та внутрішніх мереж будівель та споруд.
Забезпечення санаторію всіма видами енергії (електропостачання, тепло – водо – газопостачання та каналізація). Ведення технічної документації, укладання та ведення договорів з енергопостачальними організаціями, робота з проектними та підрядними організаціями, закупівля обладнання та матеріалів.

Начальник служби КВП та А

з 04.2020 по 04.2021 (1 рік)
Спільне Українсько-Турецьке підприємство "Одеські дріжджі", Одеса (Харчова промисловість)

Безпосереднє керівництво:
- службою КВП та А;
- персоналом аміачно-холодильної компресорної та станції локальної очистки стоків.
Оперативне управління, обслуговування, експлуатація, ремонт, налагодження, реконструкція, модернізація обладнання, механізмів та засобів КВП та А, контролерів, позиціонерів, перетворювачів частоти, мікропроцесорного, пневматичного обладнання, компресорного обладнання аміачно-холодильної установки, повітряної компресорної, автоматичних пакувально-фасувальних ліній та агрегатів, експлуатація та обслуговування судин, що працюють під тиском, метрологічний контроль.
Укладання та ведення договорів, закупівля обладнання та матеріалів, робота з проектними та підрядними організаціями.

Головний енергетик

з 05.2017 по 02.2020 (2 роки 9 місяців)
ПрАТ "Одеський машинобудівний завод", Одеса (Металургійна промисловість, металообробка)

Відповідальна особа за електрогосподарство, V гр. до та вище 1кВ. Безпосереднє керівництво та оперативне управління електро-тепло-водогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, експлуатація, обслуговування, ремонт електрообладнання та мереж – 6,0/0,4 кВ. РП, ТП, РУ - 6,0/0,4 кВ., обладнання КВП та А, реконструкція та модернізація енергетичного обладнання, обслуговування та ремонт обладнання та механізмів: ливарного виробництва (дугова та індукційні ел. печі), перетворювальної техніки; кранового господарства, компресорного обладнання, верстатного парку, електрогазозварювального обладнання, зовнішніх та внутрішніх мереж будівель та споруд, обслуговування та експлуатація твердопаливної котельні.
Забезпечення заводу всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація), ел. зв'язок. Укладання та ведення договорів з енергопостачальними організаціями, робота з проектними та підрядними організаціями, закупівля обладнання та матеріалів.

Головний енергетик, керівництво порту

з 11.2013 по 03.2016 (2 роки 4 місяці)
Державне підприємство "Іллічівський морський торговельний порт", Чорноморськ (Іллічівськ) (Транспорт, логістика)

Відповідальна особа за електрогосподарство. V гр. до та вище 1 кВ.
Безпосереднє керівництво та оперативне управління електро-тепло-водо-газогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт обладнання та мереж - 10/0,4 кВ. об'єктів порту. Забезпечення підрозділів порту всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація, газопостачання), ел. зв'язок, IP-телефонія, комп'ютерні технології. Закупівля обладнання та матеріалів для підрозділів порту. Укладання та ведення договорів з енергопостачальними, проектними та підрядними організаціями.

Начальник дільниці - енергетик

з 04.2010 по 11.2013 (3 роки 7 місяців)
Державне підприємство "Морський торговельний порт "Південний", Южне (Транспорт, логістика)

Відповідальна особа за електрогосподарство РБУ порту, V гр. до та вище 1 кВ.
Безпосереднє керівництво та оперативне управління електрогосподарством РБУ, обслуговування, організація безпечної та безперебійної роботи, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж об'єктів РБУ порту, виконання електромонтажних (зовнішнє та внутрішнє електропостачання, освітлення, щитове електрообладнання, зовнішні мережі КЛ, ПЛ - 10/0,4кВ), ремонтних, пусконалагоджувальних робіт у підрозділах та об'єктах порту, робота з проектно-кошторисною документацією, складання кошторисів, актів виконаних робіт, матеріально відповідальна особа.

Начальник служби енергозабезпечення порту

з 03.2010 по 04.2010 (1 місяць)
Державне підприємство "Морський торговельний порт "Південний", Южне (Транспорт, логістика)

Відповідальна особа за електрогосподарство. V гр. до та вище 1 кВ.
Безпосереднє керівництво та оперативне управління електро-тепловодо-газогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж РП, ТП, РУ – 10/0,4 кВ., реконструкція та модернізація енергетичного обладнання об'єктів порту. Забезпечення підрозділів порту всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація, газопостачання). Укладання та ведення договорів з енергопостачальними організаціями, закупівля електрообладнання та матеріалів для підрозділів порту, робота з проектними та підрядними організаціями.

Начальник дільниці - енергетик

з 05.1994 по 03.2010 (15 років 10 місяців)
Державне підприємство "Морський торговельний порт "Південний"", Южне (Транспорт, логістика)

Відповідальна особа за електрогосподарство РБУ порту, V гр. до та вище 1кВ.
Безпосереднє керівництво та оперативне управління електрогосподарством РБУ порту, організація безпечної та безперебійної роботи, обслуговування, експлуатація, ремонт електрообладнання та мереж об'єктів РБУ порту, виконання електромонтажних (зовнішнє та внутрішнє електропостачання, освітлення, щитове електрообладнання, зовнішні мережі КЛ, ПЛ – 10/0,4 кВ. ), ремонтних, пусконалагоджувальних робіт у підрозділах та об'єктах порту, робота з проектно-кошторисною документацією, складання кошторисів, актів виконаних робіт, матеріально відповідальна особа.

Електромонтажник-наладчик 6-го розряду

з 05.1993 по 05.1994 (1 рік)
Державне підприємство "Морський торговельний порт "Південний"", Южне (Транспорт, логістика)

монтаж, ремонт, наладка електрообладнання

Енергетик цеху водопідготовки та газорозділення

з 02.1991 по 03.1993 (2 роки 1 місяць)
Одеський припортовий завод, Южне (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Відповідальна особа за електрогосподарство. V гр. до та вище 1 кВ.
Керівництво та оперативне управління електрогосподарством, організація безпечної та безперебійної роботи, експлуатація, обслуговування, ремонт електрообладнання та мереж 0,4-6,0 кВ.
Забезпечення цеху всіма видами енергії (електропостачання, тепло- водопостачання та каналізація). Робота з проектними та підрядними організаціями.

Майстер з релейного захисту, автоматики, вимірювань та випробувань цеху електроп

з 01.1990 по 02.1991 (1 рік 1 місяць)
Одеський припортовий завод, Южне (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Експлуатація, обслуговування, ремонт, налагодження засобів релейного захисту та автоматики ГПП, РП, ТП - 110/6,0/0,4/ кВ., виробництво вимірювань та внутрішньовенних випробувань засобів захисту, електрообладнання та електричних мереж заводу.

Майстер з автоматизації електроустановок

з 08.1989 по 01.1990 (5 місяців)
Одеський припортовий завод, Южне (Хімічна промисловість, фармацевтика)

- обслуговування, ремонт механізмів управління технологічними процесами.

Освіта

Східно-Сибірський державний університет технологій та управління

Електротехнічний факультет, електропостачання по галузях, інженер - електрик, 1
Вища, з 1984 по 1989 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Цільове навчання за курсом "Енергозберігаючі заходи, технології та обладнання", Миколаївський політехнічний інститут.

2010

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office AutoCAD Пользователь Internet MS PowerPoint MS Visio MS Outlook Internet Explorer Email Opera MS Access Outlook Express Mozilla Firefox АВК Express ЛИГА:ЗАКОН Читання електричних схем V група з електробезпеки АСКОЕ Облік ТМЦ

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: