Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Віталій

Головний енергетик, начальник технічної служби, керівник технічного відділу, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-енергетик

з 03.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
ДП "АМПУ", Миколаїв (Державні організації)

1. Ведення договірної роботи з розподілу та постачання електричної енергії, технічного обслуговування та ремонту систем протипожежного захисту, електротехнічних випробувань та вимірювань електрообладнання та електроустановок:
- оформлення завдань для проведення тендерних процедур;
- кваліфікація переможця (перевірка уставних та інших документів переможця);
- оформлення, погодження та підписання договору на надання послуг/виконання робіт;
- контроль виконання договору сторонніми організаціями.
2. Організація технічного обслуговування та ремонту електрогосподарства (відповідальна особа) – побутові електромережі, трансформаторні підстанції 6/0,4кВ, технологічне обладнання, джерела безперервного живлення; організація випробувань та вимірювань на електрообладнанні та електроустановках, технічного огляду блискавкозахисту, оформлення щомісячної звітності по енергоресурсам.
3. Організація технічного обслуговування та ремонту охоронно-пожежної сигналізації (відповідальна особа) та протипожежного нагляду, управління проектами модернізації систем протипожежного захисту.
4. Організація метрологічної повірки засобів вимірювальної техніки підприємства.
5. Вирішення робочих питань з інспектуючими органами; оформлення поточної документації - листування, рапорти, звітність, акти, рахунки тощо., робота з 1С.
6. Взаємодія з енергетичним відділом в інших напрямках: теплове господарство, газове господарство, системи водопостачання та водовідведення, системи вентиляції та кондиціювання.

Головний енергетик

з 07.2019 по 02.2021 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Екотранс", Миколаїв (Харчова промисловість)

1. Формування енергослужби підприємства після його модернізації - добір в штат інженера-енергетика, інженера з автоматизації, групи електромонтерів, група КВПтаА.
2. Керування енергогосподарством підприємства (участь у будівництві та запуску підприємства, монтаж нового обладнання та експлуатація існуючого):
- в частині електрозабезпечення (відповідальний за електрогосподарство) - управління проектами модернізації трансформаторних підстанцій, прокладення нових кабельних ліній, блискавкозахисту, організація обслуговування та ремонту електрообладнання підприємства (0,4кВ, 6кВ), в т.ч. вибухозахищеного обладнання, безпечного проведення робіт згідно нормативам;
- в частині автоматизації - управління проектами запровадження автоматизованих систем керування технологічним обладнанням на окремих лініях та в підрозділах в цілому (контролери, частотні перетворювачі, пристрої плавного пуску, системи стисненого повітря тощо);
- в частині інформаційних технологій - організація розробки програмного забезпечення збору та обробки даних по підприємству, формування баз даних, підтримка в працездатному стані серверної частини, монтаж та технічне обслуговування інформаційних мереж підприємства (локальні та промислові мережі Ethernet);
- в частині теплового господарства та водопостачання - організація функціонування та обслуговування котельні, забезпечення парою для технологічних потреб, управління проектом модернізації котлів, управління роботою очисних споруд; організація обслуговування та ремонту систем водопостачання, водовідведення та опалення підприємства, управління проектом модернізації системи водовідведення підприємства;
- в частині пожежної безпеки - організація належної експлуатації систем протипожежного захисту (відповідальна особа) та протипожежного нагляду підприємства;
- в частині систем вентиляції та кондиціювання (відповідальна особа) - організація технічного обслуговування та ремонту систем вентиляції та кондиціювання в підрозділах підприємства;
- в частині метрології - організація ведення обліку та своєчасна перевірка засобів вимірювальної техніки.
3. Оформлення документації: формування та надання звітності по енергетичним ресурсам, ведення табельного обліку, складання завдань для проведення тендерних процедур, перевірка кошторисної документації від сторонніх організацій, оформлення договірної та супровідної документації.
4. Взаємодія з контролюючими органами в частині перевірок та усунення зауважень згідно чинного законодавства.

Кількість підлеглих - 51 особа.

Начальник електротехнічної лабораторії

з 10.2018 по 07.2019 (9 місяців)
Зоря-Машпроект, НВКГ, ДП, Миколаїв (Машинобудування)

1.Організація та виконання технічного обслуговування пристроїв релейного захисту високовольтного обладнання та електричних мереж, проведення електротехнічних вимірювань та випробувань електрообладнання підприємства - відкриті розподільчі пристрої 150кВ, 35 кВ закриті розподільчі пристрої 6 кВ, 10 кВ,трансформаторні підстанції, окремі електроприймачі, кабельні лінії, повітряні лінії тощо.
2. Проведення необхідних розрахунків та розробка схем релейного захисту, розробка однолінійних схем підприємства.
3. Організація безпечного проведення робіт згідно Правил (оформлення нарядів-допусків, розпоряджень для виконання робіт на відкритих, закритих розподільчих пристроях, трансформаторних підстанціях та кабельних лініях напругою 3, 6, 10, 35, 150 кВ тощо).
4. Облік та своєчасна повірка засобів вимірювальної техніки підприємства.
5. Організація метрологічної атестації електротехнічної лабораторії та її акредитації.

Кількість підлеглих - 7 осіб.

Інженер з організації та ремонту устаткування II категорії

з 08.2011 по 10.2018 (7 років 2 місяці)
Зоря-Машпроект, НВКГ, ДП, Миколаїв (Машинобудування)

1. Розробка та контроль виконання графіків планово-попереджувальних ремонтів високовольтного обладнання, пристроїв релейного захисту, технологічного обладнання та підйомно-транспортних механізмів.
2. Робота з підрядними організаціями та бюджетом підприємства:
- визначення необхідності в капітальному ремонті електрообладнання, формування бюджету постійних витрат (капітальних ремонтів) та бюджету капітальних вкладень (придбання нового обладнання), оформлення бюджету в інформаційній системі (IT-підприємство), захист бюджету перед керівництвом;
- підготовка документації (технічних завдань, заявок) для проведення торгів на закупівлю робіт/послуг з капітального ремонту електрообладнання та монтажу нового обладнання (ремонт технологічного обладнання, прокладання кабельних ліній, монтаж комплектних трансформаторних підстанцій тощо.);
- оформлення та укладання договорів надання послуг/виконання робіт з сторонніми організаціями на виконання монтажу нового обладнання та капітальний ремонт існуючого;
- формування графіків виконання робіт сторонніми організаціями, контроль якості (відповідності нормативним документам) та строків проведення робіт: оформлення супровідної та розрахункової документації (Акти, протоколи тощо.), інструктажів, технічний супровід підрядних організацій.
3. Розробка технічної документації (схеми, креслення, матеріальні відомості) на капітальний ремонт технологічного, високовольтного, підйомно-транспортного обладнання, силових електромереж, мереж освітлення підприємства.
4. Оформлення внутрішньої документації згідно чинного законодавства (накази, розпорядження), навчання працівників нормативам з електробезпеки, організація та проведення щорічної перевірки знань у електротехнічного та електротехнологічного персоналу (більше 300 осіб).
5. Вирішення робочих питань з органами інспекції та експертними центрами (Управління Держпраці, Держенергонагляд, ДП "Миколаївський ЕТЦ" тощо).

Менеджер з продажу

з 08.2007 по 09.2008 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Електросервіс, Миколаїв (Енергетика)

1. Організація продажу електротехнічного обладнання: насосне обладнання, електричні двигуни, пристрої плавного пуску, блоки захисту електричних двигунів.
2. Формування клієнтської бази, робота з існуючою клієнтською базою.
3. Пошук нових постачальників електротехнічного обладнання.
4. Робота з документацією (акти, рахунки), в т.ч. в 1С.

Освіта

Миколаївський гуманітарний університет ім. Петра Могили

Інженер-електромеханік, "Медичні прилади і системи", Миколаїв
Вища, з 2006 по 2007 (1 рік)

Миколаївський гуманітарний університет ім. Петра Могили

Прилади, "Медичні прилади і системи", Миколаїв
Незакінчена вища, з 2003 по 2006 (3 роки)

Миколаївський політехнічний технікум

Технік-електрик, "Монтаж і обслуговування електроустаткування суднового електрообладнання", Миколаїв
Незакінчена вища, з 1999 по 2003 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Кошторисна справа в комп'ютерній програмі АВК-5

2017

Front-End Development | Веб-розробка

2019

Знання і навички

AutoCAD Читання електричних схем Читання креслень V група з електробезпеки Водійські права кат. B Користувач 1С Користувач ПК Проведення планово-попереджувального ремонту Облік ТМЦ Ведення документації Ремонт енергетичного обладнання Управління персоналом Складання електричної принципової схеми

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Хобі: веб-розробка

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: