Резюме від 20 квітня 2018

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4086591

Юрист, менеджер, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Ярешко Неллі Алексанівна
Дата народження – 13 лютого 1985
Сімейний стан: одружена
Адреса: м. Ужгород, вул. Минайська, 27/44
Мобільний телефон – (066) 850-45/92
E – mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: повна вища.
2002-2007 рр. – Закарпатський державний університет, спеціальність «Правознавство»

Досвід роботи :
07.07.2007 року призначена на посаду державного виконавця міського відділу державної виконавчої служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції.
За мною закріплено: розроблення організаційних заходів по попередженню та усуненню недоліків у процесі виконання виконавчих документів; складання статистичного звіту про проведену роботу міського відділу державної виконавчої служби Ужгородського міськрайонного управління юстиції, здійснення безпосереднього контролю за виконанням державними виконавцями чинного законодавства України, надання практичних та методичних рекомендації, готую інформації по контрольних дорученнях, здійснюю контроль за строками їх вирішення та надання відповіді відповідним органам.
Здійснюю заходи , необхідні для своєчасного і в повного обсягу виконання рішень зазначеного в документі на примусове виконання рішення.
Розглядаю пропозиції, заяви, скарги громадян, надаю роз’яснення та рекомендації з питань ,що належать до компетенції відділу.




Додаткові відомості : Користувач ПК (пакет MS Office, Libro; хls поштові програми; Інтернет).

Іноземні мови : Російська мова (вільно), англійська (з словником)

Особисті якості : З метою вдосконалення своїх професійних та ділових якостей постійно вдосконалюю організацію своєї роботи і підвищую професійну кваліфікацію. Вміло використовую в своїй роботі набуті знання. Компетентна при виконанні своїх службових повноважень. Відповідально ставлюсь до роботи. Проявляю ініціативу, а також маю здатність самостійно приймати рішення та контролювати їх виконання. Вмію акумулювати необхідну інформацію, опрацьовувати її та виділяти найголовніше.
Вміло працюю з нормативно-правовими актами та іншими документами, послідовна в своїй роботі. Здатна до самоосвіти. В стосунках з колегами добросовісна та практична. Комунікабельна і принципова. Вимоглива до себе та інших.
В стосунках з колегами добросовісна та практична, користуюся повагою та авторитетом серед працівників відділу ДВС.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: