Резюме від 7 березня 2022 PRO

Кирило

Перекладач англійської (письмовий), 18 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач просунутої групи

з 09.2019 по 07.2021 (1 рік 10 місяців)
Курси розмовної англійської NLE, Запоріжжя (Освіта, наука)

Працював викладачем просунутої групи (до рівня B2/C1). З-поміж досягнень, отриманих на цій посаді, можу виділити навички написання власних методичних матеріалів, знаходження підходу до кожного учня в групі та підтримання дисципліни на заняттях.

Репетитор

з 09.2018 по 02.2022 (3 роки 5 місяців)
Приватне репетиторство, Запоріжжя (Освіта, наука)

Моїм головним досягненням на даній роботі стала навичка того, як не втратити інтерес учня до нової для нього інформації, і як об'єднати його власні вподобання та інтереси з самим процесом навчання.

Освіта

Запорізький національний університет

Факультет іноземної філології, переклад (англійська мова), Запоріжжя
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

В 2019 році закінчив навчання в Запорізькому національному університеті. Здобув кваліфікацію ступінь вищої освіти бакалавр. Напрям підготовки філологія. Спеціалізація переклад (англійська мова). Професійна кваліфікація філолог, перекладач англійської мови.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс "English for Media Literacy"

2018, 2 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office MS PowerPoint Користувач Internet Adobe Photoshop Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Google Chrome Adobe Acrobat Reader Google Adobe Знання мови Впевнений користувач ПК та офісних програм Досвідчений користувач спеціальних перекладацьких програм Досвід письмового перекладу Знання ділової етики Досвід перекладу технічної документації

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Французька — середній
  • Італійська — початковий

Додаткова інформація

З жовтня 2016 по травень 2017 рр. проводив заняття з англійської мови з учнями Запорізької загальноосвітньої школи-інтернат I-III ст. №4 (волонтерська діяльність).

З особистих якостей можу виділити відповідальність, стресостійкість, комунікабельність, цілеспрямованість, швидку здатність до навчання, вміння працювати в команді, націленість на результат.

В грудні 2016 р. приймав участь в IX міжвузівській студентській науково-практичній конференції "Різдвяні студентські наукові читання".

В жовтні 2018 по квітень 2019 рр. приймав участь у стипендіальній програмі Zavtra.UA Фонду Віктора Пінчука.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: