Резюме від 21 лютого 2019 PRO

Кристина

Учитель биологии, экологии

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Запоріжжя, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ст. викладач кафедри загальної та прикладної екології і зоології; фахівець ІІ кат. лабораторії біоіндикації та біоекології РННВЦ «Екологія» (за сумісництвом)

з 09.2013 по 01.2019 (5 років 4 місяці)
Запорізький національний університет, Запоріжжя (Науково-педагогічна)

Обов’язки на кафедрі. Протягом 2013-2019рр. була відповідальною на кафедрі за наукову роботу студентів та викладачів, складала звітну документацію кафедри; керувала науковим студентським проблемним гуртком «Ґрунтова та водна мікробіологія»; здійснювала керівництво курсовими, бакалаврськими та магістерськими кваліфікаційними роботами; приймала активну участь в організації студентської наукової експериментальної роботи, підготовці студентів до участі в конкурсах, олімпіадах, конференціях та круглих столах; виконувала обов’язки куратора студентів-екологів та проектного менеджеру кафедри. У 2016-2018 рр. виконувала обов’язки технічного секретаря на державній екзаменаційній комісії. У 2014 році стала переможницею університетського конкурсу "Кращий аспірант року", а у 2016 році - "Кращий науковець року".
Дисципліни. Розробила навчально-методичні комплекси та викладала курси «Основи екології», «Загальна екологія та неоекологія», «Біоіндикація та біометрія», «Великий практикум із моніторингу довкілля», «БЖД з основами охорони праці», викладала також практичні і лабораторні заняття з інших дисциплін («Мікробіологія та вірусологія», «Біофізика», «Урбоекологія», «Заповідна справа», «Інформатика та системологія», «Моделювання та прогнозування стану довкілля», «Математичні методи в екології», «Управління та поводження з відходами» тощо).
Наукова робота. Маю близько 100 наукових праць. Наукові інтереси: екологічні проблеми міст України; мікробіологія; біоіндикація стану довкілля; вивчення впливу важких металів та інших забруднень на пігментосинтезувальних мікроорганізмів-біоіндикаторів; детоксикаційна дія гумінових речовин на клітини мікроорганізмів у присутності токсикантів; теорія вільно-радикального старіння організму.

Освіта

Запорожский национальный университет

Биологический факультет, специальность "Экология и охрана окружающей среды", Запорожье
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Освоила теоретический материал с фундаментальных и профильных дисциплин, обще-экологическая практика проводилась на о. Хортица, производственная - в Департаменте экологии и природных ресурсов ЗОГА. Принимала активное участие в студенческих научных конференциях, в 2012 году победила на Всеукраинском конкурсе студенческих научных работ (г. Донецк) по специализации "гидроэкология". Окончила бакалаврат (2011) и магистратуру (2012) с отличием. Получила квалификацию эколога, преподавателя университетов и высших учебных заведений.

Додаткова освіта та сертифікати

Школа педагогічної майстерності в Запорізькому національному університеті

2016 рік, 6 місяців

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Adobe Photoshop Mathcad Statistica Adobe

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальна, пунктуальна, маю уміння, навички та прагнення розвиватися в сфері педагогічної діяльності. Маю велике бажання втілювати в навчальний процес інноваційну діяльність, вважаю, що саме індивідуальний підхід до учня є запорукою успішності навчання та майбутніх його досягнень.
У 2018 р. стала учасником Міжнародної літньої школи у м. Одеса за напрямом "Біоінформатика".
За час роботи в університеті підготувала студентів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Активно разом із студентами займалася популяризацією актуальних екологічних та біологічних досліджень кафедри у засобах масової інформації.
Хобі: філософія, астрономія, спорт (атлетична гімнастика).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: