• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4105889/

Секретарь (делопроизводство), 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст

з 10.2017 по нині (6 років 11 місяців)
Державний орган виконавчої влади

Відповідальна за ведення діловодства у відділі; ведення облікових журналів та номенклатурних справ; внесення відомостей до державного реєстру; первинна обробка та реєстрація вхідних документів; взаємодія з громадськістю (засобами зв'язку та первинного прийому громадян); реєстрація та відправка вихідної кореспонденції; ведення протоколів нарад; виконання доручень керівництва (усних, одноразових, контрольних). Державний службовець.

Діловод

з 11.2008 по 10.2017 (8 років 11 місяців)
Відділ ДВС Веселинівського РУЮ, Веселинове (Державний орган виконавчої влади)

Ведення діловодства відділу (фомування поточних справ, підготовка до здачі на архівне зберігання); реєстрація кореспонденції (вхідна, вихідна), користування (листування) елетронною скринькою; опрацюваня телефонних дзвінків (вхідні, вихідні); підготовка та участь у нарадах (ведення протоколів нарад та семінарів (друк, облік, долучення до справи з метою зберігання)); виконання доручень керівництва (в т.ч. контрольних). У 2013 році нагороджена грамотою за успішне та сумлінне виконання своїх службових обов'язків, високий професіоналізм та значні досягнення в роботі.

Освіта

УкрДАЗТ

УПП, організація і управління перевезеннями на транспорті (залізничний транспорт)), Харків
Вища, з 2007 по 2013 (6 років)

інженер транспорту

Знання і навички

  • Користувач ПК
  • Швидкий набір тексту

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Порядна, відповідальна, комунікабельна. Періодично проходжу курси самоосвіти та підвищення кваліфікації. Швидко навчаюсь.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: