Резюме від 14 листопада 2019 PRO

Олександр

Відповідальний за пожежну безпеку, водій кат. В, С, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Городок (Львівська обл.)
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник служби пожежної безпеки

з 09.2017 по нині (6 років 8 місяців)
ЗСУ Львівська область, с. Старичі (Підготовка фахівців)

Нагляд за дотриманням вимог пожежної безпеки на об'єктах

Інспектор з пожежного нагляду

з 09.2003 по 06.2017 (13 років 9 місяців)
Галицький РВ м. Львова ГУ ДСНС України (пожежна охорона), Львів (Запобігання виникнення пожеж та контроль за виконанням дотримання вимог правил пожежної безпеки на підприємствах та організаціях.)

В мої обов'язки входило виконання посадових інструкцій та поставлених задач керівництвом (графік роботи не нормований ). Контроль за обліком пожеж та адміністративною практикою в райвідділі. Всю свою службову діяльність працював на посаді інспектора, дослужився до звання майор.

Освіта

Львівське училище пожежної безпеки (закінчив у 2003 р.), коледж Закарпатського державного університету (заочно у 2009 р.), Національний транспортний університет ( заочно у 2015 р.)

Організація та техніка протипожежного призначення (молодший спеціаліст), спеціальність " Правознавство" (кваліфікація юриста), за напрямком підготовки "Транспортні технології" та здобув кваліфікацію бакалавра, інженер з транспорту, Львів
Незакінчена вища, з 2000 по 2003 (2 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

коледж Закарпатського державного університету (заочно у 2009 р.), Національний транспортний університет ( заочно у 2015 р.)

спеціальність " Правознавство" (кваліфікація юриста), за напрямком підготовки "Транспортні технології" та здобув кваліфікацію ба

Знання і навички

Користувач ПК MS Word MS Excel

Додаткова інформація

Стаж роботи в державній пожежній охороні 19 років. Мою власний автомобіль марки Рено Меган 2009 року випуску, мотор 1.5 ДП. Одружений, 1 дитина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: