Резюме від 27 липня 2017

Валерия

Хореограф для детей

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
на посаду хореографа
м. Київ

Либань Валерія Олегівна

Адреса: м. Конотоп, Сумська обл., вул. Дмитра Вишневецького, буд. 126.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Gmail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 03.12.1997
Сімейний стан: незаміжня

Мета: зайняти посаду в сфері хореографія, в дружньому колективі, з можливістю кар’єрного росту і достойної заробітної плати.

Освіта: 2013-2017 — КВНЗ «Ніжинське училище культури і мистецтв імені Марії Заньковецької» Чернігівської обласної ради. Спеціальність—хореографія. Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.

Кваліфікація: керівник аматорського хореографічного колективу, артист хореографіч-
ного ансамблю, викладач початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.

Досвід роботи: Переддипломна практика у Ніжинській дитячій школі мистецтв при «Ніжинському училищі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької» вчитель класичного, народно-сценічного та сучасних танців, член журі у конкурсах «Твої таланти першокурсник» і «Кращий за професією».

Особисті якості: комунікабельна,організована, дисциплінована, люблю спілкуватися з людьми і легко знаходжу спільну мову з новим колективом, маю добрі організаторські здібності, творча, з гарною фантазією, завжди ставлю перед собою цілі і іду до них, маю багато нових цікавих ідей в сфері хореографії, які за допомогою своїх знань можу втілити в життя.

Додаткова інформація: постійно цікавлюсь розвитком хореографічного мистецтва в різних його стилях, веду здоровий спосіб життя, добре володію методиками викладання хореографічних дисциплін та керівництва хореографічним колективом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: