Резюме від 5 квітня 2021 PRO

Надія

Технолог, завідувач виробництва, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач виробництвом

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
ТОВ "Омега", Київ (Роздрібна торгівля)

відкриття нового магазину з забезпеченням повноцінного функціонування 3-х виробничих цехів.
Контроль за якістю готової продукції та напівфабрикатів у всіх виробничих відділеннях (м'ясний цех, відділ кулінарії, цех випічки хлібо-булочних виробів).
Замовлення, прийом, розподілення товарів та сировини для виробництва, контроль якості вхідної сировини.
Підбір персоналу, первинне стажування, атестація співробітників.
Табелювання персоналу, контроль ФОТ.
Аналіз продаж, розрахунок навантаження на робочу одиницю).
Проведення планових інвентаризацій, аналіз проблемних позицій.
Контроль за санітарно-гігієнічним станом, ведення всіх необхідних журналів згідно вимог НАССР.
Взаємодія з контролюючими органами, відділом внутрішнього аудиту.
При необхідності- робота на всіх ланках виробництва, якщо є виробнича необхідність (недостача персоналу).

Регіональний технолог

з 06.2018 по 07.2018 (1 місяць)
ТОВ "Новус Україна", Київ (Роздрібна торгівля)

аудит відділів кулінарії мережі

Технолог

з 10.2017 по 06.2018 (8 місяців)
Діннер фуд, Київ (ресторанний бізнес, кейтерінг)

розробка нового меню, складання нових та корегування діючих технологічних карт, технологічної документаціі (робочі рецептури, калькуляції). Виконання функцій зав. виробництвом цеху напівфабрикатів.

Головний технолог

з 08.2017 по 09.2017 (1 місяць)
ТОВ "Континент", Київ (Роздрібна торгівля)

теоретично- виконання обов'язків технолога, практично- робота на виробництві (абсолютна недостача персоналу по всіх напрямках виробництва).

Технолог відділу кулінарії

з 09.2011 по 06.2017 (5 років 9 місяців)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

Робота з постачальниками, заключення договорів на постачання сировини на виробництво.
розробка та складання технологичної документації, практичні розробки нових страв, введення іх в асортимент та контроль продажі.
відкриття нових супермаркетів, в тому числі гіпер-форматів,
моніторинг ринку сировини, ініцінування введення нових видів сировини.
контроль технологичного процесу приготування продукції власного виробництва, аудит відділів кулінарії мережі, практична допомога на виробництві.
аналіз продажу по групам товару, складання тижневих, місячних, квартальних та годових звітів для керівництва.
аналіз (при необхідності-проведення) інвентаризацій, аналіз проблемних позицій.

Менеджер підприємства з приготування та постачання готових страв

з 05.2010 по 09.2011 (1 рік 4 місяці)
ПрАТ "Фуршет", Київ (Роздрібна торгівля)

розробка нових страв, введення калькуляцій в базу;
робота з постачальниками, ведення та заключення договорів на постачання сировини, контроль за якістю вхідної сировини;
аудит відділів кулінарії мережі, при необхідності- практична допомога;
тісна взаємодія з завідуючими виробництвом мережі, практична та теоретична допомога в питаннях технології приготування, корректності технологічної документації, нормах виконання вимог СанПін.

Заступник директора магазину з виробництва

з 09.2006 по 10.2010 (4 роки 1 місяць)
ПрАТ "Фуршет", Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль за якістю готової продукції та напівфабрикатів у всіх виробничих відділеннях (м'ясний цех, відділ кулінарії, цех випічки хлібо-булочних виробів, відділ свіжої риби).
Замовлення, прийом, розподілення товарів та сировини для виробництва, контроль якості вхідної сировини.
Підбір персоналу, первинне стажування, атестація співробітників.
Табелювання персоналу, контроль ФОТ.
Проведення інвентаризацій, аналіз проблемних позицій.
Аналіз продаж та списань.
Контроль за санітарно-гігієнічним станом, ведення всіх необхідних журналів.
Взаємодія з контролюючими органами, відділом внутрішнього аудиту.
При необхідності- робота на всіх ланках виробництва, якщо є виробнича необхідність (святкові дні, бенкети).

Начальник цеху напівфабрикатів

з 02.2005 по 07.2006 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Росінтер Україна", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

організація безперебійного забезпечення необхідними напівфабрикатами (мариновані частини курятини, котлети, лаваші, соуси, паніровки) ресторанів мережі;
складання графіків виходу персоналу;
контроль за санітарно-гігієнічним станом персоналу, обладнання, приміщень;
замовлення сировини, участь в її прийманні та контроль за якістю та калібруванням;
проведення планових інвентаризацій та їх аналіз.

Заступник начальника кондитерського цеху

з 01.2004 по 05.2005 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Казка", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за вчасним виконанням замовлень;
контроль виконання плану в кг та грн;
аналіз продажів та списань готової продукції;
практична допомога при виконанні великих замовлень;
проведення планових інвентаризацій та їх аналіз.

Освіта

Київський державний торговельно-економічний університет

Факультет технології та організації громадського харчування, інженер-технолог громадського харчування, Київ
Вища, з 1990 по 1995 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Outlook САПР Практична робота кухарем на всіх процесах

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Рекомендації

Бровко Олександр Володимирович

Бровко Олександр Володимирович

Головний технолог, ТОВ "ЕКО"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Син 25 років.
Розлучена.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: