Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Володимир

Вчитель історії для дорослих, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Організатор та вчитель

з 05.2022 по нині (2 роки)
Вільнонайманий Історик, Мої курси для вивчення історії дорослими (Освіта, наука)

Створення комфортного та продуктивного способу вивчення історії для дорослих людей. Всі посилання: https://linktr.ee/davaivchutu

Вчитель історії

з 02.2021 по 10.2021 (8 місяців)
Вчитель історії, Приватний Ліцей Юнік (Освіта, наука)

Організація освітнього процесу на високому рівні

Вчитель. Класний керівник.

з 01.2018 по 05.2019 (1 рік 4 місяці)
Дубівецький ЗНЗ І-ІІ ст., с. Дубівці (Освіта.)

Успішно порався із складністю організації навчального процесу у сільській школі із адисциплінованими дітьми. Було не легко, але усвідомив, що це та робота для якої підходжу я і яка мені близька та важлива.

Освіта

Чну ім. Ю. Федьковича

Історія, Черновцы
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Історія це не про факти та дати або абстрактні дурниці, а про вміння мислити та користуватись цим у побуті. Саме з цього боку я й сприймаю історію та хочу показати, якою вона може бути, якщо в ній зайнята правильна людина.

Відколи веду дорослі групи та маю можливість готуватись повноцінно, без підлаштування під шкільну програму чи дирекцію - глибина знань вагомо зросла. І хочеться цим поділитись з вами.

Знання і навички

Windows Linux MS Word Google Google Docs LibreOffice Prezi Знання офісних програм Проведення презентацій Публічні виступи Райтер; Адаптивність Друкування Візуалізація Підбирання тренувань та харчування

Додаткова інформація

Маю досвід у громадській діяльності, як засновник та координатор проектів різного спрямування. Умію надихати, мотивувати і організовувати взаємодію різних людей (в т.ч. молоді).

Маю досвід популяризації науки. Володію знаннями в риториці, політології, теорії та практиці мистецтва й активізму. Можу дати учням досвід, що буде цінним їм по житті.

Розумію молодіжну культуру, основні її течії. Готовий впроваджувати компромісні інновації (при взаємодії з директором, а не всупереч).

Риси:
- стресостійкість;
- справедливість;
- допитливість;
- відповідальність;

Негативи:
- Ефективність різко падає, якщо я не розумію, що від мене очікується. Наприклад, якщо керівник (директор) не знає чого хоче і очікує, що я вгадаю.
- Негативно ставлюсь до непрофесійності колег. Схильний заводити приязні відносини, але нетерпимий до халатності на роботі. Можу це стримувати, але вважаю за це потрібне все ж вказати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: