Резюме від 7 грудня 2022 PRO

Лідія

Керівник роздрібного бізнесу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник роздрібного бізнесу

з 05.2020 по нині (4 роки 1 місяць)
Київська регіональна дирекція АТ «МЕГАБАНК», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Особисто здійснюю активні та пасивні продажі клієнтам роздрібного бізнесу. Проводжу пошук партнерів та налагодження партнерських відносин із третіми організаціями з метою продажу продуктів індивідуального бізнесу.

Організація роботи, контроль та координування роботи відділень, активне залучення та забезпечення якісного обслуговування клієнтів, організація роботи з виконання бізнес-плану та інших планових показників, збільшення обсягу продажів банківських продуктів.
Забезпечення виконання запланованих бізнес цілей. Підтримка ефективної комунікації на різних рівнях, Наставництво (безпосередня участь у всіх процесах продажу з наступним зворотним зв'язком), робота з кризовими відділеннями (розробка та реалізація плану заходів), участь у проектах, пов'язаних з продажем продуктів (запуск нових продуктів, комерційних акцій), організація робочих груп з обміну досвідом (найкращі відділення/продавці обмінюються досвідом з відділеннями/продавцями, які не виконали бізнес-план), визначення факторів, що впливають на результат точки продаж, забезпечення своєчасної реакції на мінливі потреби клієнтів у регіоні (складання пропозицій щодо зміни продукту), підтримка нових співробітників на майданчику продажів, підтримка системи внутрішніх тренінгів (робота зі співробітниками з питань пройдених тренінгів та практичного використання отриманих навичок), визначення співробітників у мережі, які мають потенціал для подальшого розвитку та службового зростання, допомога в організації робочих процесів на відділенні (щоденні зустрічі співробітників відділення для обговорення результатів роботи, постановка завдань та визначення пріоритетності, побудова довгострокових взаємин з клієнтами).

Начальник відділу кредитування фізичних осіб

з 10.2017 по 05.2020 (2 роки 7 місяців)
Київська регіональна дирекція АТ «МЕГАБАНК», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи підрозділу із залучення та обслуговування клієнтів, здійснення консультаційної роботи щодо послуг банку серед потенційних клієнтів, аналіз та розширення клієнтської бази банку, організація постійної роботи з підвищення якості обслуговування клієнтів, залучення фізичних осіб на обслуговування до банку, збільшення пасивної та активної бази, комісійних доходів.

Робота з клієнтами фізичними особами, організація збору необхідних документів для здійснення кредитування, аналіз фінансового стану позичальника, підготовка кредитного висновку щодо доцільності надання кредиту, оформлення договорів та кредитної справи, підготовка та винесення на розгляд кредитних органів укладання щодо зміни умов кредитування, здійснення фінансового моніторингу та ідентифікації клієнтів.

Провідний менеджер по роботі з фізичними особами

з 03.2016 по 10.2017 (1 рік 7 місяців)
ПАТ "ВТБ БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Обов'язки:
- робота з фізичними особами;
- Відкриття та обслуговування депозитних та поточних рахунків фіз.осіб;
- Відкриття та обслуговування карткових рахунків (особисті, зарплатні, пенсійні, соціальні, кредитні картки);
- ведення напряму Роздрібне обслуговування фіз. осіб у відділенні банку, проведення ідентифікації клієнтів, ведення переговорів, консультацій, укладання та переукладання договорів з клієнтами щодо послуг банку та продажу банківських продуктів, введення та оплата платіжних доручень, оплата по системі Інтернет Банкінг, розрахунково-касове обслуговування поточних та карткових рахунків клієнтів.
- здійснення грошових переказів.

Заступник керівника відділення

з 09.2008 по 06.2015 (6 років 9 місяців)
ПАТ ПриватБанк, Вишневое (Фінанси, банки, страхування)

09.09.2008р. - Фахівець із роздрібного обслуговування фіз.осіб.
10.02.2012р. - Старший спеціаліст з роздрібного обслуговування фіз.осіб.
30.01.2013р. - Провідний спеціаліст з роздрібного обслуговування фіз.осіб.
12.11.2013р. – 12.06.2015р. Заступник керівника відділення.

Освіта

КНУТД

Финансы и кредит, Киев
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 5 місяців)

ЭК КНЭУ имени В.Гетьмана

Финансы, Киев
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (3 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати