• PRO

Ірина

Бренд-шеф, технолог

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Буковель, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 05.2022 по 07.2024 (2 роки 2 місяці)
Ресторація Кухель, Харчевня Майдан, Суши кафе Wasabi, Курінь., Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Аудит, розробка меню згідно концепції закладу, навчання персоналу, контроль ціноутворення, зменшення собівартості, написання внутрішньої документації.

Бренд-шеф

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Виробництво напівфабрикатів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка продукта та написання технологічних, калькуляційних карт.

Бренд-шеф

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
The Salad, кафе DRUZI, Сімейне Кафе ''Літо'', Київ, Корсунь-Шевченківський (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка бренда з нуля. Написання меню, технологічних карт, навчання кухарів.

Бренд-шеф

з 02.2020 по 01.2021 (11 місяців)
Sweetheart Bottle, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нового продукту. Запуск , планування, виробництва.

Бренд-шеф кухар, Технолог

з 10.2016 по 02.2020 (3 роки 4 місяці)
FanEra Projekt Сеть ресторанов дайнер кафе Желток, фан-бар Банка, семейное кафе Брускетта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування , запуск кафе з 0. Меню, ТК, СС, навчання персоналу.

Технолог, Шеф-кухар

з 01.2016 по 10.2016 (9 місяців)
Проектная работа. Разработка нового бренда, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового бренду.

Шеф-кухар

з 01.2014 по 01.2016 (2 роки)
Мережа Континент Кард готельний комплекс” Калиба хаус”,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконувала всі обов'язки шеф кухаря. Оновлення меню, утворення цін, контроль закупок та залишків, навчання та підбір персоналу.

Соок на лайнері

з 01.2012 по 07.2012 (6 місяців)
RO-RO «Regina della Pace», Хорватія-Італія (Транспорт, логістика)

Приготування страв різних країн на кораблі.

Бренд-шеф кухар

з 01.2012 по 01.2014 (2 роки)
Мережа ресторанів Руденко В.В.7 закладів різних напрямків, Севастополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Соок на параході

з 01.2011 по 07.2011 (6 місяців)
Сухогруз «Волго-Балт 213», Турція-Росія (Транспорт, логістика)

Шеф-кухар

з 01.2009 по 01.2010 (1 рік)
Ресторан «Золоте Руно», Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 01.2007 по 01.2009 (2 роки)
Готельний комплекс «Софія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 01.2005 по 01.2007 (2 роки)
Ресторан-нічной клуб «Магнат», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

з 01.2004 по 01.2005 (1 рік)
Ресторан «Марлен» готель 4 зірки ,, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

з 01.2001 по 01.2004 (3 роки)
Кафе «Европа», Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Полтавский Университет предприятий общественного питания

Инженер-технолог, Полтава
Вища, з 2001 по 2005 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Ассоциация шеф-поваров Украины, Академия Брагина

2020

Profi Club, Внутрішній аудитор системи HACCP

2023

Додаткова інформація

В связи с карантином предлагаю руководителям и собственникам ресторанного бизнеса свои услуги в анализе меню и корректировке его по себестоимости, рентабельности блюд. Правильное написание технологических карт так как от них напрямую зависит успешность Вашего меню. Все вопросы по телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: