Резюме від 1 квітня 2024 PRO

Олена

Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог кондитерського виробництва департаменту виробництва

з 01.2018 по 08.2023 (5 років 7 місяців)
ТОВ «ФУДКОМ», Київ (Роздрібна торгівля)

Розробка та впровадження нових видів кондитерських виробів (тістечок, тортів, здобного печива, пирогів, мафінів, зефіру, желейного мармеладу), розрахунок рецептур та собівартості готової продукції, контроль якості на виробництві, навчання персоналу.

Інженер-технолог

з 09.2014 по 10.2017 (3 роки 1 місяць)
ТОВ «КП «СВАТ», Харків (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових видів кондитерських та хлібобулочних виробів((здобного печива з желейною та збивною масою, мафінів, тістечок нарізних, заварного пшеничного та житньо-пшеничного хліба на заквасці, здоби, желейного мармеладу), розрахунок рецептур та собівартості, навчання персоналу. Розробка процедур та програм для системи керування безпекою харчової продукції ДСТУ ISO 22000:2007 виробництва здобного печива.

Інженер-технолог

з 06.2012 по 08.2014 (2 роки 2 місяці)
ТОВ «Ассоль-Компани», Луганск (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження нових видів здобного печива, бісквітно-кремових виробів, цукерок із праліне та лікером на лінії «ванн-шот».

Головний технолог

з 04.2005 по 10.2011 (6 років 6 місяців)
ТОВ «Глория», Луганск (Харчова промисловість)

Організації виробничих ділянок з «нульового рівня". Розробка та постановка на виробництво нових видів продукції (здобне печиво, листкові вироби, вафельні трубочки, желейний мармелад, помадні цукерки, цукерки типу "Асорті", кондитерська глазур, продукція на фруктозі), контроль якості продукції та дотримання санітарних норм на виробництві, розробка заходів щодо запобігання браку, навчання персоналу, розробка нормативної документації (ТІ, рецептури, ТУ) , розрахунок собівартості продукції.

Технолог - консультант

з 09.2003 по 03.2005 (1 рік 6 місяців)
ПП «Свит-Сервис», Луганск (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Просування та супровід продажів інгредієнтів (рослинних жирів та ємульгаторів) для підприємств кондитерської та молочної промисловості. Розробка специфікацій та рекомендацій щодо застосування інгредієнтів, виробництво пробних партій на підприємствах.

Інженер - технолог технологічного відділу, відділу розробки та впровадження

з 11.1997 по 09.2003 (5 років 10 місяців)
ЗАТ "Кондитерська фабрика "АВК", Луганськ (Харчова промисловість)

Розробка нових видів продукції та проектів нормативної документації. Тестування та підготовка висновків про можливість використання нових, альтернативних видів сировини.

Освіта

Східноукраїнський Національний Університет імені Даля

Центр з перепідготовки управлінських кадрів, менеджер-економіст, Луганськ
Вища, з 2003 по 2005 (2 роки)

Технологічна Академія харчових виробництв

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, інженер-технолог, Москва
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

Диплом з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

Харківстандартметрологія “Принципи НАССР. Розробка та впровадження системи управлиння безпечністю харчових продуктів. Вимоги с

3 дня

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК

Додаткова інформація

Націленість на результат, творчий підхід до роботи, уміння працювати у команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: