Резюме від 5 червня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4263188

Керівник підприємства, начальник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор підприємства

з 03.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Нерухомість

Керуючий підприємтвом

з 11.2021 по 10.2022 (11 місяців)
Поділляхліб, Хмельницький (Харчова промисловість)

Технолог, керівник групи НАССР

з 02.2019 по 11.2021 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Поділляхліб", Хмельницький (Харчова промисловість)

Головний технолог

з 02.2017 по 02.2019 (2 роки)
СанниФуд, Деражня (Харчова промисловість)

Начальник виробництва

з 06.2004 по 04.2015 (10 років 10 місяців)
ТОВ Бакалія, Хмельницкий (Роздрібна торгівля)

Освіта

Хмельницкий национальный университет

Облік та аудит, Хмельницкий
Вища, з 2006 по 2007 (9 місяців)

1998-2001 г. Хмельницький, ПТУ №9, специальность «Повар-кондитер» разряд 6;
2001-2004 г. Хмельницький экономический техникум, специальность «Технолог общественного питания» ;
2004-2006 г. Киевский институт международной экономики и предпринимательства, специальность «Учет и аудит», бакалавр
2006-2007 г. Хмельницький национальный университет, специальность «Учет и аудит» ,специалист.

Додаткова освіта та сертифікати

ICO Бізнес-Студія -"Аналізування ризиків системи управління вбезпечністю харчових продуктів, що повязані з харчовим шахрайством"

2020

FQG Актуальні зміни в законодавстів для п-в харчової галузі

2021

FQG Актуальні зміни в законодавстів для п-в харчової галузі в перехідний період реорагнізації держ відомств та процесів

2020

Онлайн-Медіа "Життя після впровадження HACCP

2020

Украінська Асоціація досконалості та якості Семінар з питань підготовки внутрішніх аудиторів системи ISO 22000:2018

2018

FQG Оновлення та актуальне законодавство України. Нормативно-правові акти для перевірок. Нові правила маркуваня харч прод. Сан н

2019

КиівОбл Наук-Вироб цент стандартизації та метрології та сертифікації. Маркування харч продуктів та інформування споживача

2018

FQG Сучасні методи контролю безпечності та якості сировини і гот. прод. на п-вах. Перехід на европейську модель.Зміни закон

2017

«Астор» Управління асортиментом і товарними запасами, ціноутворенням в роздрібних мережах Модуль «Виробництво» для супермаркетів

2011

«Центр сертифікації та аудиту» Система управління безпекою харчових продуктів (НАССР) ISO 22000..2007

2012

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Комунікабельність, щирість, дипломатичність у відносинах, відповідальність, цілеспрямованість, самовіддача, аналітичні здібності, вміння працювати в команді, вміння організувати роботу, творче мислення, ентузіазм, стресостійкість, позитивне ставлення до нововведень, здатність до навчання

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: