Резюме від 26 листопада 2022

Михаил

Руководитель службы безопасности, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Сміла
Готовий працювати:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Киевскиий технологический институт пищевой промышленности.

Машины и аппараты пищевых производств, Киев
Вища, з 1988 по 1994 (5 років 9 місяців)

Інженер-механік

Знання і навички

MS Excel MS Word

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

З 03.01.2020 по 16.04.2021 року працював начальником охорони СБО КП КБ с. Балаклея ТОВ “Агро-Рось”.
З 21.11.2018 року по 04.07.2019 року працював завідувачем складом металопрокату ТОВ «Стілмакс груп». В обов'язки входило облік, реалізація, переміщення товару, підтримання товарного запасу на складі, робота з клієнтською базою, розвиток нової клієнтської бази, облік робочого часу, ведення документації та інше.
З 11.07.2018 року по 11.10.2018 року працював начальником АЗК в м. Смiла ПII «Амiк Украiна». В обов,язки входило забезпечення повного циклу роботи АЗК, приймання ГСМ, господарська дiяльнiсьть, пiдтримання комплексу в рамках вимог пожежної безпеки, охорон праці, санiтарних норм, ведення документацii, забазпечення показникiв планiв продажу, контроль викладки товарiв, термiнiв вживання та повернення постачальникам, та багато iншого.
З червня 2012 року по 15.03.2018 року працював завідувачем складу металобази одного з найбільших металотрейдерів України. В обов'язки входило організація і проведення торгового процесу, транспортна логістика, ведення документації, звітності, проведення відповідних інструктажів з ТБ і пожбезпеки, приймання та відпуск товару, проведення планових та позапланових інвентаризацій, залучення нових клієнтів, робота з вже існуючою клієнтською базою, підбір кандидатів на посади робітників, формування замовлень клієнтам, а також підтримання товарного запасу по базі, каса і ін.
З квітня 2012 року по червень 2012 року включно працював на посаді заступника начальника служби безпеки ТОВ «Агро-Рось», яке працює в сфері агробізнесу, а також займається вирощуванням, забоєм, переробкою і реалізацією, як оптом, так і через власну роздрібну мережу магазинів, курей . В обов'язки входило розробка, організація та проведення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки підприємства від зовнішніх і внутрішніх загроз, проведення перевірок за фактами розкрадань і крадіжок.
З 20.04.2011 року по 15.11.2011 року працював на посаді начальника відомчої воєнізованої охорони державного агенції Держкомрезерву України «Комбінат« Дніпро ». В обов'язки входітло: організація і контроль за дотриманням техніки пожежної безпеки, охорона товарно-матеріальних цінностей, що знаходяться на об'єкті, пропускний режим на підприємство, табелювання співробітників підрозділу, ведення документації, проведення перевірок за фактами
всякого роду порушень, безпосереднє керівництво діями команди, в момент локалізації вогнищ загоряння пожежними розрахунками комбінату, ДПД, розробка і складання планів проведення навчальних занять, їх проведення з пожежної безпеки та охорони об'єкта.
3,6 року, з 18.05.2007 року по 04.11.2010 року, працював на посаді начальника служби безпеки в одному з супермаркетів формату національних мереж України, що займається роздрібним і оптовим продажем продуктів харчування, побутової хімії та інших категорій товару. 04.11.2010 року посаду начальника СБ була скорочена. Займався підбором, перевіркою і формуванням служби безпеки з «0» і персоналу магазину.
В обов'язки входило визначення зовнішніх і внутрішніх загроз підприємства, розробка, організація та проведення заходів, спрямованих на попередження, виявлення та припинення фактів розкрадань і крадіжок товарно-матеріальних цінностей компанії, з боку відвідувачів, персоналу, впровадження і підтримка стандартів компанії, ведення документації, облік робочого часу співробітників СБ, проведення інкасацій, розслідувань за фактами різного роду порушень, робота з Державними органами. Знаю логістику, роботу складу і т.д
За договором, більш 2,5 років, працював в одному з банків в службі безпеки, у напрямку повернення проблемних кредитів.
З 22.12.1993 року по 31.03.2007 року проходив службу в органах внутрішніх справ України в Черкаській області на різних оперативних посадах економічної спрямованості, в таких підрозділах ОВС як по боротьбі з економічними злочинами, а з 1998 року в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю. В обов'язки входило виявлення і припинення фактів розкрадань, інших правопорушень, в системі органів влади і управління, а так же в інших організаціях і підприємствах різних форм власності, виконання інших завдань,покладених на дані підрозділи ОВС. З 01.04.2007 року вийшов у відставку за вислугою років.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: