Резюме від 23 липня 2022

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4279776

Викладач C++, 39 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернівці

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Грудень 2017 — досі: викладач в комп’ютерній академії IT-Step. Викладання основ програмування мовою С++: типи даних, змінні, операції введення / виведення, основні оператори, умови, цикли, списки, вектори, побітові операції, функції, методи обробки стрічок і черг, обробка винятків, об’єкто-орієнтований підхід до програмування, бібліотека STL. По закінченню студенти реалізовують комп’ютерну гру на зразок: хрестики-нулики, п’ятнашки, вихід з лабіринта, шашки. Вікові категорії студентів: від 13 до 17 років, від 18 і старші.
Організація і проведення курсів з підвищення кваліфікації вчителів інформатики міста Чернівці (Python, JavaScript). Презентація напрямку навчання “Розробка програм” на днях відкритих дверей. Переклад методичних матеріалів з англійської мови українською. Підготовка участі команд в конкурсах, зокрема CS50 Puzzle Day від Гарвардського Університета.
Досягнення: випущено 3 групи навчання за курсом “Python Essentials”.
Травень 2015 — липень 2019: системний адміністратор інтернет-провайдера "Аргоком". Створення скриптів за допомогою JavaScript, Python і SQL. Перевірка роботи програмних інтерфейсів (API). Розробка макросів та шаблонів для OpenOffice.
Досягнення: розробка засобами Python 2.7 спеціалізованого веб-сервера для обробки даних за ключами API.
Листопад 2011 - квітень 2015: фрілансер. Редагування та заповнення сайтів на базі Drupal, Elgg. Налаштування та заповнення семантичними медіавікі статтями (SMW). Розробка веб-сайтів на Joomla. Надання послуг з налаштування банківських програм та операційних систем на замовлення корпорації Miratech.
Досягнення: розробив і розмістив в Інтернеті власний веб-сайт.
Освіта: вища, спеціальність «Інформатика», Чернівецький національний університет.
Навички
Мова програмування: С++ 17, Python3 (версії 3.6.8-3.8.1).
Середовища розробки: VisualStudio, PyCharm.
Операційні системи: Linux Mint/Ubuntu, Windows 10/11.
Офісні програми: Google Office, OpenOffice, Jira.
Особисті якості: навички систематизування і структурування відомостей, врівноваженість.
Приклади програм: https://repl.it/@LeonidUkrainets

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати