Наталя

Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості)

Розглядає посади: Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості), Адміністратор ветеринарної кліники, Керівник відділу, майстер дільниці, помічник технолога, Начальник відділу якості, Помічник технолога
Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 46 років
Місто: Харків
Розглядає посади:
Ветеринарний лікар (контроль, якість та безпечність в харчовій промисловості), Адміністратор ветеринарної кліники, Керівник відділу, майстер дільниці, помічник технолога, Начальник відділу якості, Помічник технолога
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
46 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник керівника відділу якості, помічник технол,ветеринарний лікар

з 02.2005 по 08.2024 (19 років 7 місяців)
Держпродспожив служба , ТОВ "Салтівський М/К, Харків (Харчова промисловість)

Ветеринарний лікар, заступник начальника відділу вхідного контролю якості

з 02.2004 по 08.2024 (20 років 7 місяців)
держпродспожив служба, ТОВ "Салтівський м/к, Харків (Харчова промисловість)

Інспекторська діяльність на мʼясо переробних підприємствах , включаючи перевірка вхідної сировини щодо критеріїв та стандартів якості на всіх етапах виробництва .

Освіта

Полтавська державна аграрная академія

Харчові технологіі, Харків
Вища, з 2024 по 2025 (1 рік)

Харківський Зооветеринарний інститут

Ветеринарний , лікар Вет медицини, Харків
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Київський Національний Університет Харчових технологій

2022 рік підвищення кваліфікації ( Внутрішній аудіт системи безпечності харчових продуктів і спеціальності Менеджемт

Знання і навички

  • Комунікабельність
  • Написання регламентів
  • Виконання планів та задач
  • Співпраці з виробництвом
  • Знання законодавчої бази
  • Критерії якості щодо сировини
  • Взаємодія з постачальниками
  • Організація трудового процесу

Додаткова інформація

Ветеринарний лікар по контролю якості і безпечності харчових продуктів . Ветсанекспертиза продуктів забою , лабораторні дослідження , технологія обвалювання мʼяса свинина , яловичини .
Контроль якості сировини тваринного походження включаючи натуральну кишкову оболонку на всіх етапах простежування руху сировини на виробництві ( вхідний контроль, зберігання, переробка )
Контроль ветеринарно- санітарного стану на підприємстві ( дезинсекція дератизації дезинфекція виробничих приміщень , облік температурних режимів холодильних камер.
Відбір проб по показникам якості та безпечності харчової продукції
Перевірка та правильність оформлення супровідних документів на продукцію, вхідний контроль супровідних документів на продукцію , допоміжних матеріалів . Звітність , написання регламентів , знання законодавчої бази , нормативної документації (ТУУ, ДСТУ , системи сертифікації НАССР )
Ведення журналів уставноі форми , ведення звітності , створення графіків робочого часу організація робочого процесу . Моніторинг на підприємстві документації по системі сертифікації Насср .

Ключові навики :


Вхідний Контроль сировини .

Документальне супроводження

Контроль якості на виробництві
Управління виробничим процесом щодо якості надходження та переробки сировини.



Внутрішня документація

Робота в команді
Мови :українська , руська
Водійське посвідчення , категорії В
Власне авто .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: