Олександр
Директор ресторану
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4319296
Досвід роботи
Директор ресторану
з 08.2023 по нині
(9 місяців)
Fandom, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний спектр обов'язків керуюючого рестораном
Керуючий рестораном
з 11.2021 по 10.2022
(11 місяців)
ODNODUMTSI Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Фронт робіт: від проектування всіх виробничих підрозділів і складських приміщень закладу (голих стін), до стабільної роботи з повністю сформованим меню кухні, барною картою та тематичними заходами.
Бар менеджер
з 05.2018 по 04.2021
(2 роки 11 місяців)
Osocor Beach, Кропивницкий (Готельно-ресторанний бізнес)
Всі бари в комплексі Осокор були спроектовані та втілені мною. Кількість барів коливалась, в залежності від сезону та заходу від 4 до 8 шт. В моїй команді було більше 30 чоловік. В пікові дні (концерти поп-зірок) наша команда якісно обслуговувала від 2000 до 4500 гостей. Що сезону повністю обновлялось барное меню.
Шеф-бармен
з 09.2017 по 04.2018
(7 місяців)
Бессарабия, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Авторская коктейльная карта, оптимизация барной карты, повышение продаж алкоголя, обучение персонала, PR продвижение.
Проектный менеджер
з 01.2017 по нині
(7 років 4 місяці)
EUPHORIA HoReCa Consulting, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Пошук та комунікація з клієнтами. Розробка концепції та проектування виробничих ліній підрозділів закладів громадського харчування. 3D модель та візуалізація проекту. Розробка меню та пошук персоналу на необхідні посади. Пошук та тендерування постачальників. Повний технічний та технологічний супровід.
Борд Директор
з 01.2015 по нині
(9 років 4 місяці)
Всеукраинская ассоциация барменов, Киев (Продвижение культуры пития)
Директор
з 09.2014 по 09.2016
(2 роки)
Школа Барменов EUPHORIA, Полтава (Обучение професии бармен)
Освіта
Полтавский университет економики и торговли
Інженер-технолог громадського харчування, Полтава
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Школа Барменів "Planet Z"
Київ 2013,
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Іспанська — початковий
Рекомендації
Гришков Олександр
Президент, Всеукраїнська Асоціація Барменів
Схожі кандидати
Управляющий рестораном
Київ, Одеса
Керуючий рестораном
35000 грн, Київ
Директор ресторану
Київ
Керуючий ресторану
50000 грн, Київ
Керуючий, адміністратор ресторану, менеджер з системи якості
Київ, Біла Церква, Фастів
Директор ресторану
40000 грн, Київ