Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Віталій

Керуючий ресторану, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 04.2023 по нині (1 рік)
Town Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль роботи персонала зала, контроль роботи лінійного персоналу, контроль чистоти в закладі, контроль видачі готових страв і напоїв, прийом банкетів, складання банкетного меню, прийом резервів, вирішення конфліктних проблем з гостями, прийом та звільнення персонала, контроль медичного огляду персонала, замовлення хоз. товарів, інвентерізації посуду та хоз. продукції, знання касової дисципліни та розрахунок гостей, вирішення технічних несправностей на підприємстві. Підготовка та веденя графіків департаментів закладу. Підготування планів продажу( денних, місячних). Нарахування та видача заробітної платні. Розробка мотиваційної програми для персоналу.

Менеджер з продажу

з 09.2020 по 02.2022 (1 рік 5 місяців)
Bauer, Київ (Роздрібна торгівля)

Успішна презентація та продаж товарів компанії. Займав постійно місце в ТОП 5 менеджерів по Україні.

Офіціант

з 06.2020 по 08.2020 (2 місяці)
Osocor Residence, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 04.2016 по 03.2022 (5 років 11 місяців)
ТОВ «Рест-Арт» Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль роботи персонала зала, контроль роботи лінійного персоналу, контроль чистоти в закладі, контроль видачі готових страв і напоїв, прийом банкетів, складання банкетного меню, прийом резервів, вирішення конфліктних проблем з гостями, прийом та звільнення персонала, контроль медичного огляду персонала, замовлення хоз. товарів, інвентерізації посуду та хоз. продукції, знання касової дисципліни та розрахунок гостей, вирішення технічних несправностей на підприємстві. Підготовка та веденя графіків департаментів закладу. Підготування планів продажу( денних, місячних). Нарахування та видача заробітної платні. Розробка мотиваційної програми для персоналу.

Офіціант

з 10.2014 по 03.2016 (1 рік 5 місяців)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 05.2012 по 10.2014 (2 роки 5 місяців)
Какао-Блюз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Черкаський Державний технологічний Університет

Будівельний, Черкаси
Незакінчена вища, з 2007 по 2010 (2 роки 8 місяців)

Промисловий і цивільний будівник.

Знання і навички

Неконфліктність Комунікабельність Управління закладом Урегулювання конфліктів Управління командою

Додаткова інформація

спеціаліст в професіях офіціант та бармен, здобув посаду менеджера, та успішно освоїв її.
Якості: стресостійкість, висока працездатність, націленість на результат, організованість, прагнення до вдосконалення.
Цілі: Подальший розвиток та самореалізація з гідною заробітною платою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: