Резюме від 9 січня 2023

Ірина

Администратор, офис-менеджер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Чорноморськ
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Чеботар Ірина Георгіївна
Мета: знайти цікаву постійну роботу.
Очікувана заробітна плата – 15 000 грн.
Освіта: вища: ОНУ ім. Мечникова (1996 - 2001р.), за спеціальністю «Психологія»
Досвід работи: загальний — 23 роки
Професійний досвід:
2009 – 2024рр. КУ «Публічна бібліотека Білгород – Дністровської міської територіальної громади»
Посада: провідний методист методико – інформаційного відділу
В обов’язки входило: участь у розробці та реалізації поточних планів роботи, контроль та координація культурно – освітньої діяльності в бібліотеках, написання інформаційних статей та висвітлення роботи в соціальних мережах та міському офіційному порталі (розділ «Новини культури»), проведення фахових навчальних тренінгів.
2007 – 2009рр. ЕПК «БРАТИ» (Проектно - будівельна компанія)
Посада: офіс - менеджер
В обов’язки входило: забезпечення поточної роботи офісу, розподіл дзвінків, ведення ділового листування, зустріч відвідувачів, організація свят та інших корпоративних заходів.
2005 – 2007рр. ЗАО «Агробанк»
Посада: кредитний експерт
В обов’язки входило: інформування потенційних клієнтів про кредитні продукти. Надання повної інформації про умови отримання кредиту. Розрахунок основних показників таких як: терміни, відсотки, мінімальний внесок і графік платежів.
Перевірка пакету документів, що надаються позичальником. Підготовка необхідних паперів і документів. Супровід до повного погашення кредиту.
2003 – 2005рр. Меблевий салон «Венето»
Посада: продавець – консультант непродовольчих товарів
В обов’язки входило: компетентне ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі. Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення продаж. Створення комфортних умов для вибору товарів.
2002 – 2003рр. Фітнес - клуб «Стрекоза»
Посада: адміністратор
В обов’язки входило: консультування клієнтів, відповіді на вхідні телефонні дзвінки, запис по телефону, ведення журналу із записом клієнтів, розрахунок клієнтів, контроль роботи персоналу.
2001 – 2002рр. ЗОШ № 49
Посада: шкільний психолог
В обов’язки входило: Психологічна просвіта педагогічного колективу, учнів, батьків. Консультативно-методична допомога всім учасникам навчально-виховного процесу з питань виховання дітей, підлітків, створення сприятливих психологічних умов для їх розвитку. Проведення профілактичних тренінгів по попередженню відхилень в становленні особистості, труднощів у між особистісних стосунках, конфліктів. Діагностика (психологічне обстеження дітей та підлітків, їх груп та колективів, умов навчання та розвитку), виявлення дітей «групи ризику».
Знання мов:
- українська, російська
- англійська (зі словником)
Особисті якості:
Чесність, відповідальність, уважність до деталей.
Дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: