Резюме від 17 березня 2024 PRO

Валерій

Начальник відділу, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник адміністративно-господарського відділу, та по сумісництву інженер з охорони праці, викладач дисципліни «Охорона праці».

з 09.2012 по нині (11 років 7 місяців)
Рівненський інститут відкритого міжнародного Університету розвитку людини «Україна» (Освіта, наука)

Забезпечення на належному рівні адміністративної та господарської діяльності інституту направленої на поліпшення навчально-матеріальної бази, своєчасне та якісне проведення поточних та капітальних ремонтів. Вирішення завдань всебічного матеріально-технічного та господарського забезпечення навчального процесу, наукової роботи й господарського обслуговування навчально-виробничих приміщень, інженерних комунікацій, аудиторного та лабораторного фонду. Забезпечення контролю та якості по поточному та капітальному будівництву. Розприділення коштів на фінансування господарської діяльності та контролю за їх використанням. Організація контролю і роботи за наявністю нормальних умов праці на робочих місцях співробітників та навчання студентів з виконання вимог охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки.

Директор Рівненської філії ТзОВ «Букмекерська компанія «Офсайд»

з 09.2008 по 08.2012 (3 роки 11 місяців)
ТзОВ «Букмекерська компанія «Офсайд» (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи філіалу в регіоні «з нуля», (підбір приміщень і кадрів, ліцензії, патенти, отримання різних дозвільних документів в сфері ігрового бізнесу в органах влади). Забезпечення фінансової та господарської діяльності філіалу та її структурних підрозділів на високому рівні. Забезпечення виконання планових показників. Опримізація фінансових потоків по філіалу, розробка схем мінімізації оподаткування. Адміністрування документообороту і обмін інформаційними базами даних між філіалами компанії. Рішення задач перспективного розвитку бізнесу.

Начальник відділу будівництва і експлуатації торгової мережі банку в Рівненській області.

з 05.2004 по 08.2008 (4 роки 3 місяці)
ПАТ Укрсиббанк (Фінанси, банки, страхування)

Керівництво проектом розвитку в регіоні, забезпечення виконання програми розвитку банку. Безпосереднє керівництво та участь на всіх стадіях організації банківських відділень. Підготовка та супровід розробки документації проектно-технічного характеру на всіх стадіях проектування, проведення експертизи та затвердження проекту. Досвід підбору проектних і підрядних організацій та організація роботи підрядних організацій і технічного нагляду. Одержання дозвільної документації (від дозволів на проектування до введення об’єкта в експлуатацію), взаємодія з державними структурами і чиновниками різних рівнів. Аналіз вартості послуг фірм-підрядників, що виконують БМР та внесення пропозиції керівництву для їх затвердження. Робота з договорами, складання та укладання договорів на проектні та БМР, координація і контроль договірних процесів, контроль за розрахунками з підрядними організаціями. Контроль графіку БМР, технічний нагляд за будівництвом, відповідність об’ємам, вартості і якості виконуваних робіт за проектом і кошторисом, приймання цих робіт, забезпечення здійснення проектною організацією авторського нагляду. Складання кошторисної документації в програмному комплексі АВК-5. Налагоджені контакти в адміністративно-комунікаційних структурах міста.

Виконроб

з 09.2002 по 05.2004 (1 рік 8 місяців)
Виробничо-комерційне приватне підприємство фірма «Форос». (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація будівельно-монтажних робіт відповідно до проектної документації, будівельних норм і правил, технічних умов й інших нормативних документів. Забезпечення дотримання технологічної послідовності БМР на ділянці.

Інженер 1-ї категорії по експлуатації приміщень.

з 08.1996 по 09.2002 (6 років 1 місяць)
Рівненський державний гуманітарний Університет. (Освіта, наука)

Планування та організація роботи з ремонту гуртожитків та навчальних корпусів. Розробка графіку профілактичного обслуговування та ремонтів, контроль їх виконання.

Майстер.

з 12.1992 по 06.1996 (3 роки 6 місяців)
АТЗТ фірма «Рівнебуд» (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація будівельно-монтажних робіт на дільниці.

Освіта

УИИВХ

Гидромелиорация, Ровно
Вища, з 1984 по 1992 (7 років 5 місяців)

квалификация: инженер-гидротехник.

Додаткова освіта та сертифікати

Київ, НПФ "АВК Созидатель) - курси користувачів АВК

2004р.

Київ, НВП "Протек" - « Впровадження комп’ютерної технології навчання в навчальних закладах

2012р.

Знання і навички

MS Office Користувач Internet AutoCAD Користувач ПК АВК ArchiCAD Водіння автомобіля, кат "В" Складання кошторисів в АВК Уміння стратегічно мислити і планувати результат Навички розробки та управління системою охорони праці (СУОП)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Німецька — середній

Рекомендації

  • Ковальчук Петро Миколайович

    Ковальчук Петро Миколайович

    Перший заступник ректора, Рівненський інститут відкритого міжнародного Університету розвитку людини «Україна»

    Контактні дані приховані
  • Вадяєв Дмитро Валерійович

    Вадяєв Дмитро Валерійович

    Директор, ТзОВ «Букмекерська компанія «Офсайд»

    Контактні дані приховані
  • Сачук Петро Миколайович

    Сачук Петро Миколайович

    Заступник директора Київського регіонального департамента., ПАТ Укрсиббанк

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості.
Здатний до суміщення кількох функцій в одній посаді, емоційна стійкість. У процесі попередньої трудової діяльності придбав значний досвід ведення переговорів, спілкування з державними контролюючими та дозвільними інстанціями, вирішенні технічних завдань при реалізації проектів, розробка процедур взаємодії між підрозділами компанії. Знання фінансової документації. Вміння швидко орієнтуватися в обстановці і адекватно приймати рішення, уміння налагоджувати контакти з новими людьми, відповідальність, старанність, комунікабельність, цілеспрямованість, великий досвід роботи в колективі.

Інше:
Знання мов: українська (рідна), російська (вільно), володіння ПК - досвідчений користувач: АВК-5, AutoCad, ArchiCAD, МS Office, Internet Exporer, Наявність водійського посвідчення кат. «В». За час роботи в УкрСиббанку побудував і ввів в експлуатацію мережу відділень банку в Рівненській області. Працював за контрактом керівником проекту, (представництва в Росії і СНД американської компанії «Qubica AMF»), з будівництва боулінг-центру «Турбіна» в м. Рівне.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: