Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 березня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4344520

Керівник кадрового підрозділу, відділу управління персоналом, охорони, безпеки, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Затупник керівника кадрового підрозділу Управління, помічник начальника УСБУ з

з 11.2005 по 04.2014 (8 років 5 місяців)
Управління СБ України у Волинській області, Луцьк (Державні організації)

Керівництво відділом кадрового забезпечення (ВУП) - весь спектр кадрової роботи та кадрового діловодства передбачений посадовими обов*язками, організація роботи низки комісій при Управлінні (атестаційна, наставництво, службових розслідувань, житлово-побутова тощо). Керівництво штабом КГ АТЦ при УСБУ у Волинській області з позиції посади помічника начальника УСБУ з координації антитерористичної діяльності (керівництво обласним штабом, співпраця та взаємодія із керівниками силових структур Волині та суміжних областей у даній сфері, прикордонниками, органами влади та управління, підприємств та організацій,організація та проведення навчань, тренувань, підготовка різнопланових фахівців по лінії роботи тощо). Досягнення відображені у службовій картці офіцера запасу органів державної безпеки. В жовтні 2017 року нагороджений відзнакою Президента України "За гуманітарну участь в Антитерористичній операції".
З березня 2022 року по серпень 2023 року мобілізований до органів державної безпеки, протягом 4-х місяців в 2022 році та 2-х місяців в 2023 році безпосередньо перебував в зоні бойових дій в ОТУ "Донецьк".

Освіта

Донецьке ВВПУ, Національна академія СБ України (курси перепідготовки керівного складу)

Офіцер з вищою військово-політичною освітою, викладач суспільствознавства, Донецьк, Київ
Вища, з 1980 по 1984 (3 роки 11 місяців)

Донецьке вище військово-політичне училище здійснювало підготовку офіцерів із вищою військово-політичною освітою для подальшого проходження військової служби на відповідних офіцерських посадах у ЗС СРСР. Освітнє спрямування - робота з людьми (військовослужбовцями всіх категорій, членами сімей військовослужбовців, органами влади і управління різних рівнів, ветеранськими, профспілковими організаціями тощо). Цивільна спеціальність - викладач суспільствознавства у навчальному закладі).

Додаткова освіта та сертифікати

Національна академія СБ України

2000, 1 місяць; 2006 1 місяць; 2010 1 місяць.

Знання і навички

Користувач ПК Управлінські навички Управління персоналом Досвід роботи з людьми Досвід кадрової роботи Досвід оперативної робти. Досвід участі в бойових діях

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

З липня 1984 по жовтень 1996 - служба на офіцерських посадах в ЗС СРСР, ЗС України (остання посада-заступник командира військової частини). З 1996 року по 2014 рік - служба на офіцерських ( з них 14 років - керівних) посадах в УСБУ у Волинській області. З 2014 року - працівник Благодійної організації Благодійний Фонд "Волинь-2014", на договірних засадах - Офіцер безпеки Федерації футболу України (обслуговування матчів Української прем*єр-ліги). Заступник голови Ради ветеранів УСБУ у Волинській області (ГО "Мужність і честь"), гравець ветеранського футбольного клубу "Абориген" (м.Луцьк), заступник керівника робочої групи з будівництва Храму УПЦ КП у місті Волноваха Донецької області .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: