Резюме від 8 березня 2024 PRO

Володимир

Керівник, проєктний, фінансовий менеджер, казначей

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу казначейських операцій

з 09.2022 по 12.2023 (1 рік 3 місяці)
Вугільний холдинг, Київ (Гірнича промисловість)

Проектний менеджер

з 06.2022 по 03.2024 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "УКРТРАНСАГРО", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Директор

з 02.2020 по 05.2023 (3 роки 3 місяці)
ТОВ "МАРІУПОЛЬСЬКИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ЗАЛІЗНИЧНИЙ ТРАНСПОРТ", Маріуполь (Транспорт, логістика)

З лютого 2020 року реалізація проекту з розвитку підприємства (основна мета проекту організація беззбиткової діяльності підприємства, оперативне управління підприємства), у зв’язку з початком війни у лютому 2022 діяльність підприємства призупинена.

Директор з продажу

з 02.2019 по 03.2021 (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Телерадіокомпанія "ТВ-7", Маріуполь (ЗМІ, медіа)

Реалізація медіа-проекту з розвитку та організації роботи Маріупольського регіонального телеканалу ТОВ «ТВ-7» (основна мета проекту зменшення дотацій від власника, отримання доходів від основного виду діяльності, продаж активу). Мета проекту була досягнута (дотації від власника були зменшені на 70% за рахунок розвитку нових напрямків та підходів роботи). У березні 2021 року успішна реалізація третього етапу проекту з продажу активу.

Проектний менеджер

з 06.2018 по 05.2022 (3 роки 11 місяців)
ТОВ «Керуюча компанія «Маріупольська інвестиційна група», м.Маріуполь (Управління активами (морський зерновий термінал, медіа, залізничний транспорт, автомобільний транспорт, судновласники, суднобудівний завод))

- з 01.2022 по 04.2022 реалізація проекту щодо участі у аукціоні фонду держмайна по приватизації державного майна (мала приватизація ДП «Азовський судноремонтний завод»), проект був припинений у зв’язку з початком війни.
- з 06.2018 по 04.2022 реалізація ІТ проекта на платформі OutSystems щодо організації та диджиталізації бізнес-процесів на групі підприємств (морський зерновий термінал, суднобудівний завод, автомобільне логістичне підприємство, фумігаційне підприємство, судовласників, фермерів) щодо приймання, накопичення, зберігання, супровід і відвантаження на морські судна зернових та олійних культур. Проект був припинений у зв’язку з початком війни.

Заступник керуючого

з 10.2010 по 01.2017 (6 років 3 місяці)
Ощадбанк, Маріуполь (Фінанси, банки, страхування)

Оперативне управління довіреними підрозділами, прийняття рішень та відповідальність за прийняття рішення, організація реалізації фінансових продуктів, реалізація планових показників, постановка завдань виконавцям та контроль за їх виконанням.
Закріплені підрозділи та напрямки: відділ корпоративного бізнесу (великі юридичні особи);відділ малого, середнього бізнесу МСБ (малі підприємства, ФОП);відділ обслуговування фізичних осіб; спеціаліст з обслуговування та підтримки VIP-клієнтів; відділ по роботі з проблемними активами; юридичний відділ; служба безпеки;Відділ грошового обігу та касових операцій; відділ зберігання та перерахунку цінностей (касовий вузел); відділ інкасації (логістика між торговими точками, банкоматами, кіосками самообслуговування); відділ АГО (адміністративно-господарський);робота підзвітних відділень банку в кількості 30 штук, географічно розташованих в Маріуполі, селищі Сартана, Нікольському районі, Першотравневському районі, Новоазовського району, зі штатною кількістю 330 осіб.
Організація, запуск, успішна реалізація, підтримка проектів:
1. «Тренінговий центр на базі відділення банку» (пошук, навчання, стажування, тестування знань, працевлаштування персоналу).
2. Відкриття нових точок продажу з нуля;
3. Робота з підзвітною мережею відділень (проведення навчання персоналу, організація продажів, таємні закупівлі, перевірки касової дисципліни, реалізація особистих планів, вирішення всіх побутових питань, що перешкоджають продажам ...).
4. Організація центру обслуговування внутрішньо переміщених осіб на базі підрозділу банку (вирішення питання найбільш оперативного та якісного сервісу, вирішення питання з органами місцевого самоврядування).
Всі планові показники, встановлені для звітного підрозділу станом на 1 січня 2017 року, виконані в повному обсязі, за показниками ефективності підрозділ посів 1 місце в Донецькій області;

Начальник відділу

з 06.2010 по 10.2010 (4 місяці)
БТА Банк, Маріуполь (Фінанси, банки, страхування)

поступове збільшення клієнтської бази;швидке впровадження структури в бізнес-спільноту міста; аналіз ефективності існуючих бізнес-стратегій, їх оптимальна корекція для досягнення результатів в найкоротші терміни;ефективне представлення продукції структури в сегмент персонального клієнта з метою розширення переліку продуктів використовуваної структури;

Заступник керуючого

з 05.2008 по 05.2010 (2 роки)
Райффайзен Банк Аваль, Маріуполь (Фінанси, банки, страхування)

організація, супровід і контроль роботи відділу основних продуктів, відділу по роботі з забезпеченими кредитами, бек-офісу, каси відділення, каси перерахунку «гіпермаркету Метро»); організація, супровід і контроль роботи мобільних банкірів; презентації продуктів банку трудовим колективам клієнтів банку, організація, участь у PR банку на загальноміських заходах (День міста Маріуполя, Міжнародна виставка собак тощо); вміння мотивувати співробітників і знаходити індивідуальний підхід до кожного виконавця;аналіз навантаження і його розподілу відповідно до статистики між оперативними співробітниками банку;робота з підбору персоналу, робота з персоналом; участь у кредитних комітетах банку з правом голосу, з кредитування юридичних та фізичних осіб; організація та контроль за перевіркою заставного майна;

Головний експерт з продажу

з 01.2007 по 04.2008 (1 рік 3 місяці)
VAB Group, Маріуполь (Банки, Страхова компанія, Приватний Пенсійний фонд, Лізінгова компанія)

підготовка та переговори з клієнтами (юридичними та фізичними особами) з метою залучення до послуги в рамках:
1.асортименту продукції ВАТ «VAB Банк»;корпоративний бізнес (відкриття поточних, депозитних рахунків, кредитування);індивідуальний бізнес (автокредити, споживче кредитування, іпотечне кредитування);
2.асортимент продукції лізингової компанії ТОВ «VAB Лізинг»; консультації клієнтів з питань придбання автомобілів, спецтехніки, обладнання для лізингу;
3.продуктового ряду страхової компанії «VAB Страхування»;
4.продуктового ряду страхової компанії «VAB Життя»;
5.продуктового ряду споживчого кредитування «VAB Експрес»;
6.продуктового ряду приватногj Пенсійного фонду «VAB Пенсія».

Начальник юридичного відділу

з 06.2005 по 01.2007 (1 рік 7 місяців)
Банк Форум, Маріуполь (Фінанси, банки, страхування)

Юридичний супровід відділення банку.

Юрист

з 09.2002 по 06.2005 (2 роки 9 місяців)
Концерн Азовмаш, Маріуполь (Машинобудування)

Юридичний супровід підприємств концерну Азовмаш

Юрист

з 03.2001 по 09.2002 (1 рік 6 місяців)
Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві м.Донецьк, Донецьк (Державні організації)

Юридичний супровід підприємства

Юрист

з 06.2000 по 03.2001 (9 місяців)
ВАТ "Донецькгірмаш", Донецьк (Машинобудування)

Юридичний супровід підприємства

Освіта

Донецький державний університет

Економіко правовий, Донецьк
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Kyiv-Mohyla Business School "Управління проектами"

2021, 3 дні

Kyiv-Mohyla Business School "Емоційна компетентність"

2021, 3 дні

SCRUM Ukraine "Управління ІТ проектами"

2020, 3 дні

Райффайзен Банк Аваль "Обслуговування найвищої якості"

2008 рік, 3 дні

Райффайзен Банк Аваль "Навички продажу банківських продуктів"

2008 рік, 3 дні

Тренинг "Мастер переговоров" тренер Наталья Байкалова

2020, 3 дні

Visa, Ощадбанк "Обслуговування найвищої якості"

2016, 10 днів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Найважливіші досягнення в житті та кар'єрі:
17 років досвіду роботи керівником; досвід управління персоналом від 5 до 330 співробітників; досвід делегування повноважень підлеглим, своєчасної постановки та контролю за виконанням завдань; досвід управління мережею відділень в кількості 30 точок продажу; досвід організації продажів; Досвід запуску нового проекту з нуля (Банк Форум,VAB Bank, VAB Експрес, Ощадбанк); досвід роботи без втрати ефективності при реорганізації підприємства. Планування та оптимальна організація робочого процесу; Досвід організації та ведення переговорів (не відчуваю труднощів при спілкуванні з людьми будь-якого статусу); Досвід вирішення конфліктних ситуацій (робота з проблемними активами, юридичні питання, незадоволені клієнти); Ефективне планування робочого дня; виконання плану/поставлених завдань протягом робочого періоду; позитивна ділова репутація; не маю шкідливих звичок; веду активний спосіб життя.

Водійське посвідчення: категорія В, стаж водіння 12 років.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: