Резюме від 23 червня 2021 PRO

Олександр

Менеджер проектів, керівник департаменту, директор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер зі збуту

з 03.2021 по 06.2021 (3 місяці)
ТОВ "ЄВРОКЛІМАТ 2012" (в Мережі - "МАЙСТЕР КЛІМАТ"), Київ (надання послуг у сфері забезпечення кліматичних умов: вентиляція, кондиціонування, опалення)

Робота з клієнтами на стадії перемовин, підготовки комерційних пропозицій, укладання угод та координації дій в ході реалізації проектів. Забезпечення та контроль рентабельності проєктів.
Успішна реалізація проектів з надання комплексних послуг по забезпеченню необхідних кліматичних умов, збільшення обсягів продажу обладнання, ефективна координація роботи монтажних бригад, опанування навичок роботи в системі CRM (PLANFIX).

Менеджер проектів

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
ТОВ "Смерека+", Київ (інженерно-виробнична компанія з надання послуг у сфері металообробки, проектування, виготовлення, продажу та монтажу металоконструкцій)

Обов’язки:
•Реалізація та розвиток в рамках компанії нового напрямку діяльності (металеві огорожі, паркани, елементи ландшафтного дизайну) – маркетинг, реклама, робота з клієнтами (пошук, взаємодія у процесі реалізації проектів, проведення переговорів, укладання угод та подальший супровід); координація дій виконавчих підрозділів, постачальників та підрядників, налагодження бізнес-процесів, контроль якості у ході реалізації проектів.
Досягнення:
•Успішна реалізація проектів з виготовлення та монтажу металевих огорож.

Менеджер (управитель) з контролю проектів

з 03.2019 по 12.2019 (9 місяців)
ТОВ "ІВК "ЛеоКон Груп", Київ (надання послуг у сфері виготовлення, продажу та монтажу «чистих приміщень», комплексного забезпечення необхідних кліматичних умов (вентиляція, кондиціонування), постачання медичного обладнання)

Обов’язки:
•Робота з клієнтами (взаємодія у процесі реалізації проектів, проведення переговорів, укладання угод та подальший супровід); координація дій всіх виконавчих служб, постачальників та підрядників, налагодження бізнес-процесів, контроль якості у ході реалізації проектів.
Досягнення:
•Успішна реалізація проектів з надання комплексних послуг по виготовленню «чистих приміщень» та забезпечення необхідних кліматичних умов (в тому числі для: фармацевтичної корпорації "ЮРіЯ-ФАРМ" (об’єкти у Києві та Черкасах) та інші).

Менеджер зі збуту

з 01.2018 по 02.2019 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Кліматтех", Київ (гуртова торгівля кліматичним обладнанням (вентиляція, кондиціонування, опалення))

Обов’язки:
•Робота з клієнтами (прямі продажі, проведення переговорів, укладання угод та подальший супровід); взаємодія з постачальниками.
Досягнення:
•Успішний розвиток напрямку з реалізації продукції «Soler & Palau» (робота з постачальниками та покупцями, оптимізація бізнес-процесів, зростання обсягу продажів, мінімізація витрат).

Менеджер проектів

з 01.2011 по 12.2017 (6 років 11 місяців)
ТОВ "ТАЙРА", Київ (надання послуг у сфері забезпечення кліматичних умов: вентиляція, кондиціонування, опалення)

Робота з клієнтами на стадії пошуку, укладання угод та координації дій в ході реалізації проектів.
Успішна реалізація проектів з надання комплексних послуг по забезпеченню необхідних кліматичних умов (в тому числі для: ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ», Іноземне Підприємство «Євроголд Індестріз Лтд»; ТОВ «Діаліз Інновація Україна», ТОB «Енкi Кепiтaл» (група «ОЛІМП»), ТОВ «ФМ С Є Десна», ДП «ФМ ЛОЖІСТІК ДНІПРО», «FM Logistic», «NG concept», Посольство Туркменістану в Україні, ТОВ «Агрофарм», ТОВ «Натур+», ТОВ «РЕСТ МОН ГРУПП» (мережа ресторанів), ТОВ «КРЕАТІВБАУ УКРАЇНА», ЧАО «Технологічна Аграрна Компанія Об’єднана», мережа магазинів «FELLINI», ТОВ «Фарма Старт», мережа ресторанів «KFC», компанія «ГООЙООРД Б.В.», торгівельна мережа «BILLA»).

Директор

з 01.2009 по 04.2010 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Нова-Хім", Київ (Виробництво та збут професійних технічних миючих засобів і товарів побутової хімії.)

Обов’язки: стандартні для директора.
Досягнення:
- планомірне покращення всіх основних показників фінансової та комерційної діяльності підприємства (в умовах економічної кризи) з перших місяців вступу на посаду директора (в т.ч. зростання обсягу грошових надходжень – більш ніж у двічі);
- успішне проходження перевірок контролюючих і сертифікаційних органів (охорона праці, пожежна безпека, атестація лабораторії, сертифікація виробництва та інше);
- ефективна кадрова, фінансова, маркетингова політика, внутрішня реорганізація, вдосконалення системи контролю якості, розширення мережі збуту, запровадження ефективних механізмів мотивації персоналу.

Начальник управління розвитку

з 07.2008 по 01.2009 (6 місяців)
ТОВ "Інвестиційно-консалтинговий центр", Київ (Аудит і консалтинг групи підприємств (виробництво, надання послуг) неформального об’єднання за ознакою спільних власників.)

Обов’язки:
- стратегічне планування розвитку підприємств об’єднання (ТОВ «Нова-Хім», ТОВ «Проектно-інжиніринговий центр», ТОВ «Науково-технічний центр» та інші), консалтинг, контроль запровадження організаційних і технологічних вдосконалень, участь у підборі, навчанні та атестації персоналу, розробка і контроль документообороту.
Досягнення:
- розробка плану стратегічного розвитку для ТОВ «Нова-Хім» (в якості координатора спеціально створеної робочої групи); розробка і підготовка до запровадження схем оптимізації витрат підприємств об’єднання, вдосконалення документообороту, системи звітності та мотивації персоналу.

Заступник директора з виробництва

з 09.2006 по 01.2008 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Сканді лтд", Київ (Виробництво та збут вентильованих фасадних систем «SCANROC», імпорт та дистрибуція широкого асортименту підлогових покриттів.)

Обов’язки:
- організація виробництва, контроль і вдосконалення процесів виробництва, технології, підбір, навчання та атестація персоналу, розробка і запровадження документообороту. За сумісництвом на етапах організації служб і підрозділів: обов’язки керівника ВТК й інженера з ОП, обов’язки інженера-енергетика, обов’язки керівника складського господарства.
Досягнення:
- значне підвищення рентабельності виробництва, збільшення продуктивності та обсягів випуску продукції більш ніж на 30%, успішне запровадження 3-змінного режиму праці внаслідок організаційних вдосконалень (розробка необхідного документообороту, оптимальної системи звітності та складського обліку), створення ефективної команди, гідних умов праці та побуту на підприємстві.

Керівник відділу збуту і маркетингу

з 09.2005 по 09.2006 (1 рік)
ТОВ "Парфумерно-косметична фабрика "Ароза", Бориспіль (Виробництво та збут власної косметичної продукції – марки «Ароза», Lux’One)

Обов’язки:
- організація збуту, робота з VIP-клієнтами, маркетинг, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- збільшення обсягів продажу, покращення показників дистрибуції, вивід на ринок нових позицій, створення ефективної структури збуту в умовах мінімального рекламного та маркетингового бюджету.

Комерційний директор

з 01.2003 по 02.2005 (2 роки 1 місяць)
ТОВ “УНІКОД-технологія», Київ (Імпорт, дистрибуція косметичної продукції виробництва НВО «Біокон», фабрики «Свобода», ЗАТ «Новая Заря», ПКФ «Лінда», «Алые паруса» та інші)

Обов’язки:
- координація роботи філіалів в Україні, організація збуту, розвиток дилерської мережі, робота з постачальниками, VIP- клієнтами, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- збільшення обсягів продажу, оптимізація структури підприємства, розвиток та підвищення рентабельності філіалів, розширення дилерської мережі на базі впровадження регіональних складів відповідального зберігання, досягнення лідерства в Україні за обсягами продажів сонцезахисної косметики (НВО «Біокон»), продукції фабрики «Свобода».

Комерційний директор

з 02.2001 по 01.2003 (1 рік 11 місяців)
СУА ТОВ «Вельта», Київ (Виробництво та збут власної косметичної продукції – марка JERDEN)

Обов’язки:
- організація збуту, робота з VIP-клієнтами, маркетинг, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- збільшення обсягів продажу, покращення показників дистрибуції, розбудова ефективної структури збуту.

Комерційний директор

з 10.2000 по 01.2001 (3 місяці)
ТОВ «ЛІССА», Київ (Дистрибуція косметичної продукції)

Обов’язки:
- організація збуту, створення дилерської мережі, робота з постачальниками, VIP- клієнтами, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- створення ефективної структури збуту.

Комерційний директор (до того: бренд-менеджер, менеджер з продажу)

з 02.1995 по 09.2000 (5 років 7 місяців)
ТОВ «Торговий дім ДАНІЯ-УКРАЇНА», ГФ (група фірм) «МЕЗОКРЕД», Київ (Імпорт, дистрибуція косметичної продукції: Gillette, Schwarzkopf & Henkel, Londa, Forte Sweden, Fleur de Sante та інші.)

Обов’язки:
- робота з постачальниками, VIP- клієнтами, організація збуту, логістики, підбір та навчання персоналу.
Досягнення:
- здобуття знань та практичних навичок у побудові мережі дистрибуції товарів масового вжитку, швидкий кар’єрний ріст (торговий представник, менеджер з продажів, бренд-менеджер, комерційний директор провідної в групі фірм дистрибуторської компанії);
- на посаді бренд-менеджера: успішний розвиток парфумерно-косметичного напрямку в групі фірм;
- на посаді ком. директора: досягнення лідерства в Україні за обсягами продажів продукції Gillette, Schwarzkopf & Henkel, Londa; успішне запровадження системи van-selling.

Інженер-конструктор 2-ї категорії

з 08.1990 по 03.2004 (13 років 7 місяців)
НДІ «Оріон» (науково-дослідний інститут оборонного значення), Київ (розробка і виробництво спецтехніки)

Обов’язки:
- конструювання та розробка спецтехніки (НВЧ-електроніка).
Досягнення:
- успішна участь у розвитку прикладного використання спецтехніки (медицина, безпека, зв’язок).

Освіта

Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу (заочне відділення)

Факультет: економіка та менеджмент. Спеціальність: організація виробництва., Київ
Незакінчена вища, з 1998 по 2000 (1 рік 4 місяці)

Київський державний університет ім. Т.Г. Шевченка

Радіофізичний, радіофізика та електроніка (нелінійна оптика), Київ
Вища, з 1983 по 1990 (6 років 8 місяців)

1984-86 рр.- вимушена перерва: служба в армії.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс інтенсивного навчання за програмою «Ділова англійська мова» (квітень-червень 2008р., Інститут післядипломної освіти НАУ, св

2008, 3 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Outlook Internet Explorer

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Працював на посадах: директор підприємства (виробництво, торгівля), комерційний директор, заступник директора з виробництва, керівник відділу збуту та маркетингу, менеджер з продажу, інженер-конструктор та інші.
Інша освіта та навички:
1998-2000 рр.Європейский університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу (заочне відділення).
Факультет: економіка та менеджмент. Спеціальність: організація виробництва.
Тренінги, курси: Курс навчання за програмою семінару «Секрети успеху в торговому бізнесі» (листопад 1997р.) – організований Київським Маркетинговим Клубом при Інституті міжнародних відносин КНУ ім. Т.Г.Шевченка.
Курс інтенсивного навчання за програмою «Ділова англійська мова» (квітень-червень 2008р., Інститут післядипломної освіти НАУ, свідоцтво про підвищення кваліфікації 12СПК 545581).
Комп’ютерні навички:Досвідчений користувач. Основні програми: Excel, Word, 1C, Explorer, Outlook. AutoCAD (базовий рівень).
Знання мов:Українська, російська – досконало. Англійська, французька – базовий та середній рівень.
Посвідчення водія:Категорії «В», «С». Досвід – більш як 15 років. Маю власне авто.
Особисті якості:Порядність, послідовність, комунікабельність, ініціативність, допитливість, цілеспрямованість, вміння переконувати, аргументовано і конструктивно відстоювати свою точку зору.
Хобі, інша діяльність:Спорт (волейбол (участь та організація змагань), футбол, настільний хокей STIGA), музика (гра на гітарі), активна громадська позиція.
Родина: дружина, двоє дітей (2001 і 2003 р.н.).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: