Резюме від 22 квітня 2023 PRO

Римма

Менеджер по работе с клиентами, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу, спеціаліст комерційного відділу,менеджер зі збуту

з 10.2002 по 06.2021 (18 років 8 місяців)
ПП"Папір-трейд", ПБ Подшипник, АЗС КЛО, ТОВ"БТК-Центр Комплект", Житомир (поліграфія(продаж паперу для міських та обласних типографій); продаж запчастим до сільгосптехніки, підприємств, фабрик, тощо ; відділ по работі з клієнтами по безготівковому розрахунку (картки, талони на нафтопродукти), газорегуляторне обладнання)

работа с готовою клієнтською базою, пошук та залучення нових клієнтів; введення перемовим з покупцем; контроль дебіторскої заборгованності; работа в 1С Бухгалтерии 7( введення приходної документації, виписка видаткових документів).
Вміння запропонувати товар і пояснити чим він краще і чим вигідніше стане він для компанії,організації чи простої людини, вислухати та почути клиєнта.

Освіта

Львівська комерційна академія(07.01по10.02)переведена до Європейського університету

Экономіка підприємства, Житомир
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Додаткова інформація

Доброго дня! Мене звати Рімма і мені 40 років. Я мама двох дітей: дочки, її звати Мілена (16 років) та сина Матвія (9 років). В мене є чудовий чолоків на ім'я Микола.
Що можу сказати про себе: люблю спілкуватися, скрізь знайду спільну мову, відповідальна, чесна, ненавиджу підлабузників, люблю в усьому чистоту та порядок, адекватно реагую на критику, вмію тримати себе при різних форс-мажорних ситуаціях, до людей відношусь з розумінням, повагою та до себе вимагаю такого ж ставлення. Вмію швидко вчитися новому. Після себе залишаю гарні спогади та емоції ).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: