• PRO

Олег

Директор магазину, 30 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
34 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач виробництвом

з 12.2023 по 09.2024 (9 місяців)
Добре м'ясо, Львів (Харчова промисловість)

Виробництво смаженого м'яса для кебабів.
Організація роботи цеху.
Контроль якості.
Проведення інвентаризації.
Контроль залишків ТМЦ.
Замовлення сировини для виробництва а також розхідних матеріалів.
Підбір та навчання та адаптація персоналу.

Керуючий магазином

з 02.2020 по 03.2023 (3 роки 1 місяць)
Близенько, мережа продуктових магазинів, Львів (Роздрібна торгівля)

Дотримання Бізнес процесів,
Організація роботи магазину,
Навчання та адаптація нових працівників,
Виконання показників,
Проведення інвентаризації,
Аналітика.

Адміністратор магазину

з 10.2018 по 02.2020 (1 рік 4 місяці)
Близенько, мережа продуктових магазинів, Львів (Роздрібна торгівля)

Су-шеф

з 01.2017 по 04.2018 (1 рік 3 місяці)
Паб Паскаль, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно калькуляційних карт. Дотримання санітарно-гігієнічних вимог.

Шеф-повар

з 05.2015 по 01.2017 (1 рік 8 місяців)
бар 44 Львів, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв за калькуляційними картками

Кухар

з 03.2014 по 03.2015 (1 рік)
! Fest, Львов, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторація "Літній майданчик Діана" - старший кухні - організація роботи кухні, складання графіків роботи працівників кухні, проведення інвентаризації, приготування страв згідно калькуляції, дотримання стандартів.
Ресторація "Найдороща ресторація Галичини: Масони" - кухар гарячого процесу - приготування страв згідно калькуляції, дотримання стандартів

Кухар

з 07.2012 по 03.2014 (1 рік 8 місяців)
ресторан «Lucky Bull», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за калькуляційними картками, дотримання санітарно гігієнічних норм.

Кухар

з 03.2010 по 03.2012 (2 роки)
ресторан "високий замок",, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв за калькуляційними картками, дотримання санітарно гігієнічних вимог

Освіта

Львівська філія національного університету харчових технологій

Харчові технології та інженерія, Львов
Незакінчена вища, з 2010 по 2012 (1 рік 8 місяців)

Львівське вище професійне училище харчових технологій

Кухар, Львов
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (1 рік 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Перші Кулінарні курси у Львові

2017рік, 2 місяця

Знання і навички

  • MS Word
  • MS Excel
  • MS Office
  • Користувач Internet
  • MS PowerPoint
  • Windows
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Mozilla Firefox
  • MS Access
  • MS Outlook
  • Робота з оргтехнікою
  • WordPad
  • Графічні редактори
  • Linux
  • MS Paint
  • Робота з факсом
  • Операційні системи

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: