Резюме від 25 квітня 2022 PRO

Алексей

Начальник службы безопасности, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший инспектор отдела

з 10.2009 по 08.2017 (7 років 10 місяців)
ГУНП в Донецкой области, Мариуполь (Охорона, безпека, оборона)

Освіта

Донецкий Национальный Университет; Академия внутренних дел Украины

Экономист; юрист, Донецк; Киев
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 5 місяців)

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація


МЕТА
Керівник.

КРАТКА ІНФОРМАЦІЯ
Юрист зі знанням права та досвідом роботи у силових структурах України. Робота з нормативними документами та правовою базою, грамотною річчю, акуратний, працьовитий та ініціативний. Маю статус учасника бойових дій.

ДОСВІД РОБОТИ
З 2009 року до серпня 2017 року працював ГУНП в Донецькій області.
З 2010 року по 2017 рік обіймав посади керівників відділів Горлівського МУ ГУМВС України в Донецькій області та ГУНП в Донецькій області.
Поточне місце роботи: не працюю.
Організація роботи по розкриттю і розслідуванню злочинів скоєних відносно малолітніх та неповнолітніх, та злочинів скоєних неповнолітніми в підрозділах КМСД РВ та Горлівського МУ ГМВС України Донецької області, управлінський та процесуальний контроль за дотриманням законності, ходом і результатами розслідування кримінальних справ, і в першу чергу з найбільш актуальних, що мають суспільний резонанс, тяжких та особливо тяжких злочинів. Надання колегам і підлеглим відповідної кваліфікованої практичної та методичної допомоги.
Підбір, розстановка, навчання та виховання кадрів в профілактичних підрозділах.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ
Націленість на результат, старанність і відповідальний підхід до роботи. Здатність знаходити правильні рішення у нестандартних (складних) ситуаціях і працювати, не рахуючись з особистим часом. Поєднання професіоналізму в роботі з заслуженим авторитетом і повагою серед колег і підлеглих; вміння ставити завдання і мотивувати останніх. Системність у вдосконаленні знань і навичок, включаючи навчання й самонавчання. Висока внутрішня культура і корпоративність.

ОСВІТА
У 2009 році закінчив Донецький національний університет. Отримав повну вищу освіту за спеціальністю " міжнародна економіка, та здобув кваліфікацію економіста.
У 2017 році закінчив Національну академію внутрішніх справ. Отримав вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію «юрист».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: