Резюме від 3 вересня 2022 PRO

Дмитро

Інженер КВПіА (створення автоматизованих систем), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер КВП та А

з 07.2018 по 09.2020 (2 роки 2 місяці)
ООО "Посейдон", Черкаси (Елеватор. Зберігання та завантаження зерна.)

ООО "Посейдон", Черкаси (Елеватор. Зберігання та завантаження зерна.)
Вибір елеваторного обладнання та підготовка документації для проведення тендеру на придбання обладнання. Аналіз пропозицій та технічних рішень при проектуванні зернового елеватора. Супровід робіт з розробки системи автоматизації елеватора.

Провідний інженер КВП та А

з 03.2018 по 07.2018 (4 місяці)
Ат " Юрія" Молокозавод, Черкаси (Харчова промисловість)

Ремонт та обслуговування контрольно вимірювальних приладів та систем керування технологічним обладнанням на основі контролерів Siemens, Fanuc та спеціфічного обладнання для фасовки, пастерізації молока, та молочних продуктів.

Провідний інженер відділу автоматизації (КВП та А)

з 08.1999 по 02.2016 (16 років 6 місяців)
Черкаситрансгаз, Черкаси (Транспорт газу)

Обслуговування систем керування ГПА (газоперекачиваючими агрегатами), усунення нестандартних ситуацій, які виникли при експлуатації ГПА, налагоджування вимірювальних систем, та систем керування, налагоджування КВП та А. Обслуговування систем керування на контроллерах Fanuc, Siemens та CCC(Compressor Control Corporation).
Раціоналізаторські пропозиції: «Система осушки технологічного газу». «Прилад керування паровим котлом на пересувній пароутворючій установці ППУ-1500». Раціоналізаторські пропозиції виконані з використанням мікроконтролерів.

Викладач

з 09.1997 по 08.1999 (1 рік 11 місяців)
Черкаський банківський коледж, Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Викладання предметів "Інформатизація банківської справи", "Платіжні системи", "Комп'ютерні системи".

Інженер проектувальник (за сумісництвом)

з 01.1993 по 09.1995 (2 роки 8 місяців)
ООО "Інформсистема", Черкаси (Розробка системи вібродіагностики газоперекачувальними агрегатами)

Розробка системи вібродіагностики газоперекачувальними агрегатами для Черкаситрангаз, на основі мікроконтролерів. Програмування мовою Асемблер та С++.Система збирала інформацію з датчиків вібрації, накопичувала по кожному агрегату, потім по запиту із центра передавала цю інформацію по модемному зв’язку у центр, де робилась обробка інформації з допомогою Фур’є перетворень. По результатам приймалось рішення про необхідність регламентних робіт на газоперекачувальних агрегатах. Також виконувалась балансировка ротора у власних підшипниках.

Начальник сектору

з 11.1990 по 10.1997 (6 років 11 місяців)
НВО "РОТОР", Черкаси (Розробка системи керування внутрішньо цеховим транспортом.)

Розробка системи керування внутрішньо цеховим транспортом на основі роботизованих візків (кар). Розробка системи збору інформації від місць обслуговування, передача інформації про маршрут проходження в роботизовану кару, розробка програмного комплексу управління рухом роботизованих кар на основі мікроконтролерів, програмування мовою Ассемблер та С. Проект був розроблений для Норильського металургійного комбінату.

Освіта

Киевский політехнічний інститут

Електроні обчислювальні машини, інженер системотехнік, Київ
Вища, з 1984 по 1990 (5 років 9 місяців)

Експлуатація та ремонт обчислювальних машин, проектування обчислювальних машин, проектування систем керування, системне програмування.

Додаткова освіта та сертифікати

Укртрансгаз Система SAP

2011 8 місяців

Знання і навички

Windows MS Office AutoCAD C++ Операційні системи Програмування Delphi Проєктування Pascal КОМПАС P-CAD Proteus Design Suite Креслення Моделювання Підключення датчиків температури, тиску та інших величин Користування приладами осцилограф, мультиметр, генератор Монтаж демонтаж радіоелементів, використання пяльного обладнання Підключення датчиків 1Wire, Rs-232, Rs-485 та інших інтерфейсів Обслуговування електричних та пневматичних виконавчих механізмів

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Швидко навчаюсь. Основні службові обов'язки були пов'язані з вирішенням не стандартних ситуацій при відновленні обладнання, та частими відрядженнями.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: