Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Павло

Інженер-технолог нафтогазовидобування, спеціаліст з транспорту КРС

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог, Начальник зміни по КРС, Провідний спеціаліст по транспорту КРС

з 01.2006 по 02.2022 (16 років 1 місяць)
ООО "Обьнефтеремонт", Нижневартовск (Гірнича промисловість)

Забезпечення ділянок, бригад, необхідними матеріалами, обладнанням та спецтехнікою. Вивчення планів робіт по поточному і капітальному ремонту свердловин, а також контроль бригад в подальшому дотриманню і виконанню узгоджених і затверджених планів по КРС. Тісний зв'язок, і співпраця з геологічним відділом. Своєчасний прийом зведення від бригад з занесенням в програму ПК, і розсиланням по службам. Організація доставки нафтопромислового обладнаня з застосуванням спецтранспорту до бригад, подальшим його контролем, і правильної експлуатації. Моніторинг СПТ через програми GPS. Розрахунок витрати експлуатаційних рідин, мастильних та гумотехнічних виробів, контроль їх раціонального використання. Організація своєчасної підготовки матеріалів для укладання та виконання договорів із підрядниками ТЗ. Забезпечення безперебійної та технічно правильної експлуатації транспорту. Контроль диспетчерської служби за виконанням заявок від бригад. Розрахунок і складання лімітів місячних, квартальних фінансових витрат на спецтехніку для обслуговування бригад КРС. Організація робіт з технічного обслуговування та ремонту рухомого складу, вузлів та агрегатів.

Освіта

ІФНТУНГ

Гірництво, Івано-Франківськ
Вища, з 2007 по 2010 (3 роки)

Бакалавр

ІФНТУНГ

Буріння, Івано-Франківськ
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Спеціаліст

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Водійські права кат. B MS Paint Водійські права кат. C Водійські права кат. A Самостійне прийняття рішень

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Люблю спорт. Захоплююсь пауерліфтингном, спортивні досягнення КМС.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: