Резюме від 10 грудня 2017

Карина

Менеджер з продажу, продавець-консультант, офіціант, 4 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Центральноукраїнський педагогічний університет ім. В.Винниченка

Факультет педагогіки та психології, Початкова освіта(дод. Соціальний педагог), Кропивницкий
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (3 роки 9 місяців)

Початкова освіта — це перший етап загальної освіти дітей. Отримуючи початкову освіту, діти набувають перші знання про навколишній світ, навички спілкування та вирішення прикладних завдань. На цьому етапі формується і починає розвиватися особистість дитини, що підкреслює важливість початкової освіти для суспільства та держави.
В Україні початкова загальна освіта вважається обов'язковою і загальнодоступною. Навчання дітей у початкових школах зазвичай починається з віку шести років шести місяців, при відсутності протипоказань за станом здоров'я, але не пізніше досягнення ними віку восьми років.
Початкова освіта формує загальнонавчальні навички та вміння, рівень освоєння яких значною мірою визначає успішність всього подальшого навчання. Школярі, що успішно завершили початкову загальну освіту, продовжують навчання на ступені загальної освіти.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Я, Фігура Карина Григорівна, відповідальна людина, володію комунікативними навичками, знаю англійську мову на рівні читання, вибіркового перекладання та вибіркового говоріння. Добре знаю психологію дитини, адже це необхідні знання для моєї професії. Вміло володію комп`ютером. Дружелюбна та працьовита. Дуже люблю дітей. Вмію знаходити з ними спільну мову. Пунктуальна, що звичайно ж не обхідно людині моєї майбутньої професії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: